West Ham United vs. KRC Genk, Europa League, voetbalweddenschappen
West Ham United vs. KRC Genk, Europa League, voetbalweddenschappen

KRC Genk – West Ham: kan Genk thuis wel winnen van de Engelsen?

Odds op: 30/10/2021

Stadion: Crystal Arena

Datum en uur: 04/11/2021 – 18:45

De vierde groepswedstrijd in Groep H van de Europa League. KRC Genk neemt het thuis op tegen West Ham United.

Wedden op KRC Genk – West Ham United. De noteringen zijn in het voordeel van West Ham.

Genk wil de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.60.

Racing Genk is op dit moment in mindere doen. De bekeroverwinning tegen KVC Winkel Sport niet in rekening houdend, verloren de Genkenaars hun laatste 5 wedstrijden allemaal. In de competitie zijn de Smurfen zo weggezakt naar een voorlopige 10de plaats en staat het team voor de eerste keer in de rechterkolom. De job van John van den Brom komt onder druk te staan en een thuisoverwinning tegen een Premier League-team zou daarom welgekomen zijn.

Als de Limburgers de 3 punten kunnen thuishouden kan het team op een (gedeelde) tweede plaats komen te staan. Zet in op ‘Genk wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.00.

West Ham wil groepswinnaar worden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.00.

West Ham United won op eigen veld makkelijk van een zwak Racing Genk. De Engelsen pakken zo 9 op 9 en staan met één been in de knock-outfase van de Europa League. Ook in de Premier League loopt het uitstekend voor The Hammers. De troepen van David Moyes pakten 9 op 12 in hun laatste 4 wedstrijden en zijn opgeklommen naar een knappe vierde plaats in het klassement. Alleen Chelsea, Liverpool en Man City hebben meer punten.

Als West Ham de 3 punten kan pakken in de Crystal Arena is het team zeker van een Europese overwintering. Genk komt niet makkelijk tot scoren de laatste weken. Zet daarom in op ‘West Ham wint en Genk scoort niet. Deze odd staat op 3.60.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Genk 0-3 Dinamo Zagreb

West Ham 2-0 Rapid Wenen

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X