Malatyaspor – Besiktas: wie grijpt de 3e plaats in de Super Lig?

Datum en uur: 15/03/2019 – 18:30

De noteringen van Malatyaspor-Besiktas zijn duidelijk ten voordele van Beşiktaş.

Wed op Malatyaspor, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.70.

Malatyaspor speelt nog maar voor het tweede seizoen in de Super Lig, vorig seizoen eindigde het op de 10e plek. Dit seizoen doet het team nog beter en staat het op een knappe 4e plek. Als het deze plaats in de rangschikking kan behouden kan het mogelijk na de zomer voor de eerste keer op het Europese toneel aantreden.

Malatyaspor won ook in de kwartfinales van de beker en kan zo ook nog de beker winnen. In de competitie kon het team na de winterstop echter nog geen enkele keer winnen. Kan het wel stunten op eigen veld tegen rechtstreekse concurrent Beşiktaş?

Wed op ‘Malatyaspor wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.75.

Zet in op de favoriet, Beşiktaş

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.95

Beşiktaş is in vorm en is na de winterstop al vier wedstrijden ongeslagen, de ploeg haalde zo een puike 10 op 12. Het is daarom opgeklommen in de rangschikking van plaats 6 naar plaats 3.

De laatste keer dat Beşiktaş kampioen werd in de Super Lig dateert ondertussen van 16/17. Ook dit seizoen heeft het team uit Istanbul de titeldroom nog niet opgegeven aangezien het nog steeds maar 9 punten achterstaat op leider Başakşehir.

Om hier in te slagen mag het echter geen punten meer laten liggen, te beginnen door de volle buit te pakken op het veld van Malatyaspor.

Wed op ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.75.