Zimbabwe – DR Congo: gaat Zimbabwe alsnog naar de volgende ronde?

Odds op: 27/06/2019

Stadion: 30 Juni Stadion

Datum en uur: 01/07/2019 – 03:00

De derde en laatste groepswedstrijd in Groep A van de Africa Cup of Nations 2019. Zimbabwe neemt het op tegen DR Congo. Zimbabwe staat op de derde plaats met 1 punt en Congo staat laatste met 0 punten. Egypte staat aan de leiding met 6 punten en Oeganda staat tweede met 4 punten.

Wed op Zimbabwe – DR Congo. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van DR Congo.

Zet in op Zimbabwe, de underdog

De odd voor een overwinning van Zimbabwe staat op 3.25.

Zimbabwe verloor zijn eerste groepswedstrijd tegen favoriet Egypte. Hassan scoorde in de 41ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. The Warriors speelden op de tweede wedstrijd gelijk tegen rechtstreekse concurrent Oeganda. Beide teams scoorden elk een doelpunt in de eerste helft.

Door het gelijkspel tegen Oeganda maakt Zimbabwe nog kans om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Als het hier wil in slagen moet het wel zelf winnen van Congo en tegelijkertijd hopen dat Egypte te sterk is voor Oeganda.

Een open wedstrijd wordt verwacht. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.05 keer jouw inzet terug.

Wed op de favoriet, DR Congo

De odd voor een overwinning van de Congo staat op 2.20.

Congo verloor de eerste wedstrijd tegen rechtstreekse concurrent Oeganda. Dankzij doelpunten van Kaddu en Okwi kon Oeganda makkelijk winnen van de Congolezen. In de tweede groepswedstrijd was favoriet voor eindwinst Egypte te sterk voor Congo. Egypte maakte in de eerste helft twee doelpunten, goed voor een 2-0 eindstand.

De Diables Rouges hebben zo nog geen enkel punt kunnen pakken en zijn uitgeschakeld op deze editie van de Africa Cup of Nations.

Als Congo kan winnen van Zimbabwe raakt het wel van de laatste plaats weg. Zet in op ‘Congo wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.