Olympique Marseille - AS Monaco (Ligue 1)
Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)

Zweden – België: kunnen de Red Flames voor een stunt zorgen?

Odds op: 19/07/2022

The Red Flames schreven geschiedenis door voor de allereerste keer de Euro-kwartfinales van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen te bereiken. Nu willen de Belgische vrouwen ook stunten tegen favoriet Zweden.

De twee teams stonden in 2009 al twee keer tegenover elkaar, Zweden won toen twee keer.

Wedden op Zweden – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Zweedse vrouwen.

Zweden pakte groepswinst in Groep C

Zweden staat genoteerd op 1.35 om de wedstrijd te winnen.

Hoewel het Zweedse team niet als favoriet begon om Groep C te winnen, slaagde het er toch in om boven Nederland te eindigen. De reden hiervoor is dat de Zweedse vrouwen 2 tegendoelpunten minder binnenkregen dan Oranje.

Het Zweedse team blijft een geweldige natie in het vrouwenvoetbal, zoals blijkt uit hun laatste resultaat op de Olympische Spelen in Tokio, waar ze in 2016 in Rio de zilveren medaille wonnen.

Tegen België zullen ze offensief effectief moeten zijn om de solide Belgische verdediging te kunnen kraken. Wed op een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten, deze odd staat op 2.20.

Het toernooi is al geslaagd voor de Red Flames

België staat genoteerd op 9.00 om de wedstrijd te winnen.

Alhoewel weinig analisten de Belgische vrouwen de groepsfase zagen doorkomen zijn de Red Flames er toch in geslaagd om de kwartfinales te bereiken. Door de 1-0 overwinning tegen Italië op de derde speeldag konden de Belgen als tweede, na Frankrijk, doorstoten. Voor de Belgische dames is het de eerste keer dat het hier in slaagt.

Italië was in de laatste groepswedstrijd in veel opzichten het betere team, maar de Belgische verdediging slaagde erin de 0 te houden. De Red Flames leven nu op een wolk en hebben niets te verliezen tegen favoriet Zweden.

Kan België opnieuw voor een stunt zorgen? Zet in op ‘België kwalificeert zich’ en win 6.00 keer je inzet terug.

Toon andere wedopties

X