Zweden (v) - VS (v), voetbalweddenschappen
Zweden (v) - VS (v), voetbalweddenschappen

Odds Zweden (v) – Verenigde Staten (v): de topper in de 1/8e finales

Odds op: 02/08/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Zweden (v) – Verenigde Staten (v). De noteringen zijn in het voordeel van de VS.

De twee vrouwenteams hebben elkaar 3 keer ontmoet in hun geschiedenis. De eerste keer was in 2014 tijdens de Algarve Cup, waarin Zweden met 1-0 won in de groepsfase. De twee teams stonden ook tegenover elkaar in de groepsfase van het Wereldkampioenschap 2019, waar de Verenigde Staten met 2-0 zegevierden. Hun meest recente ontmoeting was op 10 april 2021, een vriendschappelijke wedstrijd, eindigde in een gelijkspel met een score van 1-1.

De Zweden willen de favoriet uitschakelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.40.

Zweden heeft een indrukwekkende vorm getoond op dit toernooi, waarbij ze tot nu toe al hun wedstrijden hebben gewonnen. Hun overwinning op Argentinië in hun laatste wedstrijd was bijzonder opmerkelijk, met Blomqvist die de score opende voordat Rubensson in de 90e minuut het tweede doelpunt maakte om de balans van Zweden tijdens de groepsfase op 9 doelpunten voor en 1 tegen te brengen.

Zweden heeft gedurende het hele toernooi een indrukwekkende vorm getoond, met een solide verdediging en een scherp aanvalsspel. Hun doel voor deze wedstrijd is duidelijk: hun reeks overwinningen behouden en verder gaan in het toernooi. Met hun recente prestaties kunnen we een intense en spannende wedstrijd verwachten.

Gezien de huidige vorm van Zweden kan inzetten op een Zweedse overwinning een goede optie zijn. Hun sterke verdedigende optreden en efficiënte aanval maken hen een solide keuze voor deze wedstrijd. De notering voor een Zweedse overwinning of een gelijkspel is 2.10.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

De VS wil zich herpakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

De Verenigde Staten hebben wisselende prestaties laten zien op dit toernooi, met één overwinning en twee gelijke spelen. Hun laatste wedstrijd tegen Portugal eindigde in een gelijkspel, ondanks talrijke kansen aan beide kanten. Deze teleurstellende prestatie heeft de regerend wereldkampioenen op de tweede plaats in groep E achtergelaten, achter Nederland, dat de VS op de eerste dag op een gelijkspel had gehouden voordat ze hun andere twee wedstrijden wonnen.

De Verenigde Staten willen zich nu herpakken na hun eerdere mindere prestaties. Ze streven ernaar om hun vorm te herpakken en hun favorietenrol op dit toernooi te laten zien.

Gezien de vastberadenheid van de Verenigde Staten om terug te komen, kan een weddenschap op een overwinning zonder tegendoelpunten een goede optie zijn. Hun vermogen om kansen te creëren kan het verschil maken in deze wedstrijd. De notering voor een Amerikaanse overwinning zonder tegendoelpunten staat aan 2.55.

Toon andere wedopties

X