Southampton-West Ham (Premier League)
Southampton-West Ham (Premier League)

Fury vs. Whyte: de “Gypsy King” Tyson Fury is torenhoog favoriet

Odds op: 19/04/2022

Het zwaarste titelgevecht van het jaar in het boksen vindt plaats op 23 april 2022 en we hebben daarom de strijdkansen van Tyson Fury en Dillian Whyte verzameld om te zien wie de grootste kans heeft om het te halen op zaterdag.

Wedden op Tyson Fury vs. Dillian Whyte. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Tyson Fury.

Fury is de houder van de WBC-titel

Fury is de houder van de WBC-titel en is de grote favoriet om deze bokswedstrijd te winnen. Hij is op dit moment de nummer 1 zwaargewicht en heeft in de pers al aangegeven dat hij er zeker van is dat hij Whyte makkelijk zal verslaan. Fury heeft echter nog nooit, als professional of als amateur, tegen Whyte gevochten en daarom kunnen we op dit moment toch moeilijk inschatten hoe de verhouding tussen de twee zit. Beide namen het wel tegen elkaar op als sparring partner.

Fury deelde gemiddeld 40% meer slagen uit dan zijn tegenstander en wordt daarom gezien als de grote favoriet in dit gevecht. De odd voor een overwinning van Tyson Fury staat op 1.17.

Dillian Whyte is niet kansloos

White staat op 4-1 in zijn laatste vijf gevechten, met een 28-2 record. Hij versloeg top tien vechters Derek Chisora en Alexander Povetkin, beide via knock-outs. Whyte is zeker en vast minder ervaren dan Fury, maar heeft wel een groter aantal top tien tegenstanders verslagen. Whyte is een heel getalenteerde bokser en is zeker en vast niet kansloos tegen Tyson Fury. Whyte heeft een bereik van 78 inch, vergeleken met Fury die 85 inch heeft. Tyson Fury staat bekend om zijn enorme reikwijdte en Whyte zal hier een antwoord op moeten kunnen vinden als hij deze wedstrijd wil winnen.

De odd voor een overwinning van Dillian Whyte staat op 5.00.

Toon andere wedopties

X