Hertha BSC - Schalke 04 (Bundesliga)
Cercle Brugge - Sint-Truiden (Jupiler Pro League)

Union Berlin-Borussia Dortmund: een gemakkelijke overwinning voor Dortmund?

Odds op: 26/08/2019

Stadion: An der alten Forsterei

Datum en uur: 31/08/19 – 18:30

TV: Telenet

3de speeldag in de Bundesliga. Dortmund staat op kop met 6 punten. Freiburg is tweede en Leipzig vervolledigt de top 3 (ook allebei 6 eenheden). Union Berlin staat op de veertiende plek en telt 1 puntje.

Wed op Union Berlin-Borussia Dortmund. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Dortmund.

Zet in op Union Berlin

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 9.00.

Union Berlin eindigde vorig seizoen op de 3de plaats in de Duitse tweede klasse met 57 punten, evenveel als Paderborn. Enkel FC Köln slaagde erin om meer punten te behalen, namelijk 63. Het doel dit seizoen is dus om niet meteen terug te zakken.

Momenteel staat Union Berlin op de veertiende stek met één punt. De spelers verloren één wedstrijd en speelden één keer gelijk. Er werden vijf goals geïncasseerd tijdens deze twee wedstrijden. Union Berlin kon maar één keer scoren.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Union Berlin of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.20.

Kies voor een overwinning van Dortmund

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.28.

Vorig seizoen werd Dortmund tweede in de stand. Het team van Rode Duivel Axel Witsel telde 76 punten op het einde van het seizoen, twee minder dan het grote Bayern München. Gedurende een groot deel van het seizoen stond Dortmund op de eerste plek, maar Bayern slaagde erin om hen net voor het einde nog voor te steken.

Dit seizoen staat Dortmund op dit moment helemaal bovenaan in het klassement dankzij zijn twee overwinningen, maar vooral dankzij een uitstekend doelsaldo. Het team scoorde maar liefst 8 goals in twee wedstrijden en kreeg er slechts twee tegen. Vorig weekend versloeg Dortmund Köln op verplaatsing met 1-3.

Dortmund won de vier laatste ontmoetingen tussen beide ploegen allemaal. Wed daarom op ‘Dortmund staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.85.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Augsburg 1-1 Union

Köln 1-3 Dortmund

Laatste ontmoetingen:

Dortmund 3-2 Union

Dortmund 3-0 Union

Union 1-3 Dortmund

Union 2-6 Dortmund

Toon andere wedopties

X