HNK Rijeka-AA Gent: slaagt Gent erin om zich te kwalificeren?
Kasımpaşa – Galatasaray: kan Galatasaray naderen op leider Başakşehir?

HNK Rijeka-AA Gent: slaagt Gent erin om zich te kwalificeren?

Odds op: 24/08/2019

Stadion: Stadion HNK Rijeka

Datum en uur: 29/08/19 – 20:00

TV: /

Vierde en laatste voorronde van de Europa League. In de heenwedstrijd versloeg AA Gent Rijeka met 2-1.

Wed op HNK Rijeka-AA Gent. De noteringen zijn zeer lichtjes in het voordeel van de Belgische ploeg.

Zet in op HNK Rijeka

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 2.65.

In de heenmatch werd het 2-1 voor Gent. Nochtans was het Rijeka die de score opende, in de 39ste minuut (dankzij Halilovic). Na de rust slaagde AA Gent erin om een andere wending te geven aan de wedstrijd. Aanvaller Laurent Depoitre scoorde tweemaal in minuut 57 en 71.

In de Kroatische nationale competitie staat HNK Rijeka na zes speeldagen op de vierde plaats (met één match minder dan de twee teams die hoger staan in het klassement). Ze doen het dus goed en verloren nog maar één wedstrijd. Ze wonnen er drie en speelden één keer gelijk.

In de vorige kwalificatieronde schakelde de club vrij makkelijk Aberdeen uit (2-0 thuis en 0-2 uit). Wed op ‘beide teams scoren en Rijeka wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 5.00.

Wed op de Gentenaars

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 2.45.

In de Jupiler Pro League staat AA Gent momenteel op de 8ste plaats in het klassement (met één match minder dan sommige ploegen). De Gentenaars schakelden Larnaca uit in de vorige ronde van de Europa League. Op verplaatsing werd het 1-1 en thuis maakten ze er 3-0 van.

AA Gent won zijn laatste drie wedstrijden allemaal (alle competities samen). Het team zal er zeker alles aan doen om zijn voorsprong van de heenwedstrijd te verdedigen.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van AA Gent of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.44.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

AA Gent 2-1 HNK Rijeka

Laatste ontmoetingen:

AA Gent 2-1 HNK Rijeka

Toon andere wedopties

X