KRC Genk-Slavia Praag (EL)
KRC Genk-Slavia Praag (EL)

Bayern München-Mainz 05: laat Bayern opnieuw punten liggen?

Odds op: 26/08/2019

Stadion: Allianz Arena

Datum en uur: 31/08/19 – 15:30

TV: Telenet

3de speeldag in de Bundesliga. Dortmund staat op kop met 6 punten. Freiburg is tweede en Leipzig vervolledigt de top 3 (ook allebei 6 eenheden). Mainz 05 staat op de laatste stek van de ranking (geen enkel punt) en Bayern op de zesde (4 punten).

Wed op Bayern München-Mainz 05. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Wed op Bayern, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.08.

Vorig seizoen werd Bayern opnieuw kampioen in Duitsland, voor de zevende keer op rij. Het team van aanvaller Robert Lewandowski sloot het seizoen af met 78 punten, twee meer dan hun grootste tegenstander Borussia Dortmund.

Dit seizoen staat het team voorlopig op de zesde plek in de stand. Er werden wel nog maar twee wedstrijden gespeeld. Bayern won een wedstrijd en speelde één keer gelijk. Het team scoorde wel vijf doelpunten en kreeg er twee tegen.

Bayern won de vier laatste ontmoetingen tussen beide ploegen allemaal. Wed daarom op ‘Bayern staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.95.

Kies voor een verrassing van Mainz

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 23.00.

Mainz 05 eindigde vorig seizoen op de 12de plaats van de Bundesliga dankzij de 43 punten dat het team behaalde.

Ondanks het groot aantal aanwinsten van deze zomer, met onder anderen de verdedigers St. Juste, Martin en Pierre-Gabriel en de centrale middenvelder Fernandes, is het team zeer slecht begonnen aan het nieuw seizoen. De ploeg verloor de twee eerste wedstrijden en incasseerde maar liefst zes doelpunten terwijl er maar één goal werd gescoord.

Het team moet zich rap herpakken. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Mainz of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.20.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

FC Vilshofen 1-13 Bayern

Mainz 1-3 Mönchengladbach

Laatste ontmoetingen:

Bayern 6-0 Mainz

Mainz 1-2 Bayern

Mainz 0-2 Bayern

Bayern 4-0 Mainz

Toon andere wedopties

X