KV Kortrijk - AA Gent (Jupiler Pro League)
KV Kortrijk - AA Gent (Jupiler Pro League)

VfL Wolfsburg – AA Gent: kan Gent iets pakken in Duitsland?

Odds op: 02/11/2019

Stadion: Volkswagen Arena

Datum en uur: 07/11/2019 – 20:00

TV: CANVAS

De vierde speeldag in de Europa League. Wolfsburg neemt het thuis op tegen AA Gent. Beide teams staan gedeeld aan de leiding met 5 op 9.

Wed op VfL Wolfsburg – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Wolfsburg.

Zet in op Wolfsburg, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.57.

Vorig seizoen speelde Wolfsburg geen Europees voetbal. In 2015-2016 haalde de club wel de kwartfinales van de Champions League.

De Wolven wonnen hun eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van het lager genoteerde FK Oleksandria (3-1). Op het veld van Saint-Étienne raakten de Duitsers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In Gent eindigde de wedstrijd op een 2-2 gelijkspel. Gent kon in minuut 94 alsnog gelijkmaken.

Als Wolfsburg thuis kan winnen van Gent zet het een grote stap richting de volgende ronde. Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Wolfsburg’. Deze odd staat op 4.33.

Wed op Gent, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

Het parcours van AA Gent eindigde in 2018-2019 in de play-offs van de Europa League. Bordeaux was toen te sterk voor de Oost-Vlamingen.

Op deze editie van de Europa League raakten de Gentenaars wel tot in de groepsfase. De troepen van Thorup doen het uitstekend en staan samen met Wolfsburg aan de leiding. St.-Étienne lijkt de grootste uitdager te worden voor de tweede plaats. De Fransen hebben 3 punten minder dan de twee leiders.

Kan Gent iets pakken op het veld van Wolfsburg? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Gent of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.30.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Wolfsburg 1-6 Leipzig

Anderlecht 3-3 Gent

Laatste ontmoetingen:

Gent 2-2 Wolfsburg

Wolfsburg 1-0 Gent

Gent 2-3 Wolfsburg

Toon andere wedopties

X