Formule 1 veiligheid
Formule 1 veiligheid

Lazio Roma – Celtic Glasgow: kan Lazio thuis wel winnen van de Schotten?

Odds op: 03/11/2019

Stadion: Stadio Olimpico

Datum en uur: 07/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. Lazio Roma neemt het thuis op tegen Celtic Glasgow. Lazio heeft 3 punten en staat op de derde plaats. Celtic staat alleen aan de leiding met 7 op 9.

Wed op Lazio Roma – Celtic Glasgow. De noteringen zijn in het voordeel van Lazio.

Zet in op Lazio, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.62.

Lazio speelde ook vorig seizoen in de Europa League. Jordan Lukaku en zijn ploegmaats kwamen uit in een groep met Limassol, Marseille en Eintracht Frankfurt. Lazio Roma werd tweede maar werd in de 1/32ste finales uitgeschakeld door Sevilla.

Lazio verloor dit seizoen verrassend van het Roemeense Cluj (2-1) op de eerste speeldag. Op de tweede speeldag won het team thuis van Rennes (2-1). Op het veld van Celtic verloren de Romeinen met 2-1.

De Italianen zijn het aan hun status verplicht om door te stoten in een groep met Rennes, Cluj en Celtic. De fans verwachten daarom dat Lazio de 3 punten thuishoudt tegen Celtic.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Lazio’. Deze odd staat op 4.60.

Wed op Celtic, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.62.

Vorig seizoen speelde Celtic Europa League-voetbal. Het team werd in de 1/32ste finales uitgeschakeld door Valencia.

De Schotten doen het goed op deze editie van de Europa League. De Celts speelden gelijk op het veld van Rennes (1-1) en wonnen thuis van Cluj (2-0) en Lazio (2-1).

Celtic heeft 1 puntje meer dan Cluj en 4 meer dan Lazio. Alles kan dus nog in Groep E. Als de Schotten gelijk kunnen spelen blijven ze sowieso in de top-2.

Kan Celtic minstens een puntje pakken op het veld van Lazio? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Celtic of een gelijkspel. Deze odd staat op 2.20.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lazio 4-0 Torino

Hibernian 2-5 Celtic

Laatste ontmoetingen:

Celtic 2-1 Lazio

Toon andere wedopties

X