Ajax - Sporting Lissabon: de Ajacieden wonnen al hun wedstrijden
Ajax - Sporting Lissabon: de Ajacieden wonnen al hun wedstrijden

Ajax – Sporting Lissabon: de Ajacieden wonnen al hun wedstrijden

[jsEntainMatchDetails match_id=”267123″]

Odds op: 03/12/2021

TV: Proximus

De 6e en laatste speeldag in de groepsfase van de Champions League. In Groep C neemt Ajax Amsterdam het thuis op tegen Sporting Lissabon.

Wedden op Ajax – Sporting Lissabon. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ajax.

Ajax won al zijn wedstrijden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.49.

Ajax won op de 5e speeldag van de groepsfase met 1-2 op het veld van Besiktas. Sébastien Haller maakte beide doelpunten voor de Nederlanders en zit nu aan 9 doelpunten in de Champions League, evenveel als Bayern-spits Robert Lewandowski. De Nederlanders wonnen al hun wedstrijden in de Champions League en hebben net als Liverpool en Bayern nog steeds het maximum van de punten.

Ook in de Eredivisie loopt het goed voor Ajax, het team staat alleen aan de leiding met 4 punten meer dan Feyenoord, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft.

Ajax is al zeker van de eerste plaats in Groep C maar wil de groepsfase afsluiten met een 18 op 18. Zet daarom in op ‘Ajax / Ajax’ en win 2.25.

Sporting staat op de tweede plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.25.

Sporting won op de vorige speeldag in de Champions League met 3-1 van rechtstreekse concurrent Borussia Dortmund. Pedro Gonçalves scoorde twee doelpunten en was de man van de wedstrijd. De Portugezen hebben nu 9 punten en Dortmund 6. Aangezien Sporting het beter deed in de onderlinge duels, is het team nu al zeker van kwalificatie voor de volgende ronde.

In de Primeira Liga in Portugal staat Sporting samen met Porto aan de leiding, beide teams hebben 1 puntje meer dan achtervolger Benfica.

Sporting heeft niets meer te winnen of te verliezen en de vraag is of Rúben Amorim zijn sterkste team zal opstellen na de wedstrijd tegen Benfica en met het oog op de wedstrijd tegen Boavista. Zet in op ‘X of Sporting’ en win 2.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”267123″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”267123″]

Toon andere wedopties

X