F1 circuits
F1 circuits

Ajax – FC Emmen: een eerste overwinning voor kampioen Ajax?

Odds op: 05/08/2019

Stadion: Amsterdam ArenA

Datum en uur: 10/08/2019 – 18:30

TV: Telenet

De tweede speeldag in de Eredivisie. Ajax neemt het op tegen Emmen. Ajax speelde op de eerste speeldag gelijk tegen Vitesse, Emmen verloor van Groningen.

Wed op Ajax – FC Emmen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ajax.

Wed op Ajax, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.08.

Ajax speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team werd kampioen met 86 punten (3 meer dan vice-kampioen PSV) en raakte tot in de halve finales van de Champions League. Topspelers de Ligt, de Jong en Wöber verlieten echter het team en Erik ten Hag moet daarom opnieuw gaan bouwen.

De landskampioen startte alvast met een valse noot aan het nieuwe seizoen, de Ajacieden speelden gelijk op het veld van Vitesse. De thuisploeg kwam twee keer op voorsprong maar via Tadic kon Ajax in de 75ste minuut alsnog gelijkmaken.

Kunnen de Amsterdammers hun tweede competitiewedstrijd wel winnen? Zet in op ‘Ajax staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.42.

Kies voor een verrassing van FC Emmen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 23.00.

Emmen speelde voor zijn status een degelijk seizoen in 2018/19. Het team pakte 38 punten en eindigde op de 14de plaats. Emmen speelt nog maar twee seizoenen in de Eredivsie en mag hier nu dus nog een derde jaar aan toevoegen.

De Rood-Witten zullen ook in 2019/20 moeten gaan vechten tegen de degradatie. Het team wil daarom zo vlug mogelijk wegraken uit de gevarenzone en punten sprokkelen waar dit kan.

Kan Emmen iets rapen in Amsterdam? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Emmen of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 7.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Vitesse 2-2 Ajax

Emmen 0-1 Groningen

Laatste ontmoetingen:

Emmen 2-5 Ajax (Eredivisie, 2019)

Ajax 5-0 Emmen (Eredivisie, 2019)

Toon andere wedopties

X