Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)
Argentinië - Frankrijk: de eerste wereldtitel voor Lionel Messi?

Argentinië – Frankrijk: de eerste wereldtitel voor Lionel Messi?

Odds op: 15/12/2022

De finale van het WK voetbal in Qatar. Argentinië neemt het op tegen Frankrijk.

Frankrijk neemt het op tegen Argentinië in de finale, Kroatië en Marokko strijden om de derde plaats.

Wedden op Argentinië – Frankrijk. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Lionel Messi wil het WK winnen

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 2.75.

Na zeer slecht aan hun toernooi begonnen te zijn met een verrassende 2-1 nederlaag tegen Saoedi-Arabië, speelden de Argentijnen 5 “finales” om de echte finale van het wereldkampioenschap te bereiken. Argentinië versloeg eerst Mexico en Polen om als 1e te eindigen in hun groep en zo Frankrijk te ontwijken in de 1/8e finales, voordat het Australië en Nederland versloeg in de knock-outfase. Tegen Oranje had de Albiceleste wel penalty’s nodig om tot in de halve finales te raken.

In de halve finale hadden de Argentijnen minder moeite om van Kroatië te winnen. Messi opende eerst de score vanaf de strafschopstip, voordat Alvarez er nog twee doelpunten bij deed. Messi toonde dat hij in topvorm is en wil zijn laatste kans grijpen om het WK te winnen met Argentinië.

Kan Argentinië overtuigend winnen van de Fransen? Zet in op ‘Argentinië / Argentinië’ en win 4.80 keer je inzet terug.

Frankrijk kan het WK twee keer op rij winnen

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 2.70.

Ondanks talrijke blessures, waarvan de meesten normaal basisspeler zijn, stelde Frankrijk niet teleur tijdens dit wereldkampioenschap door een tweede finale op rij te bereiken. Het team pakte makkelijk groepswinst, alhoewel het op de derde speeldag verloor van Tunesië met een B-team. In de knock-outfase schakelden Les Blues Polen, Engeland en Marokko uit.

Sinds Brazilië in 1962 heeft geen enkel team zijn titel op een wereldkampioenschap weten te behouden. Een overwinning voor Frankrijk zou dus de geschiedenis van het WK ingaan.

Tegen Marokko was het de eerste keer dat de Franse ploeg geen doelpunten incasseerde tijdens het WK. Wed daarom op een ‘overwinning van Frankrijk en beide teams scoren’ en win 5.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X