Arsenal - Stade Rennais (EL)
Chelsea-Leicester (Premier League)

Westerlo – Antwerp: de Antwerpenaren wonnen met 4-0 van Standar in de Beker

[jsEntainMatchDetails match_id=”297393″]

Odds op: 21/12/2022

De 18e speeldag in de Jupiler Pro League. Westerlo Leuven neemt het thuis op tegen Antwerp.

Wedden op Westerlo – Antwerp. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de Antwerpenaren.

Westerlo won met 6-0 van Oostende voor het WK

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Westerlo won voor de interlandbreak met 6-0 van KV Oostende. Door deze overwinning springen de Kemphanen naar de zesde plaats in klassement. De troepen van Jonas De Roeck hebben nu slechts 7 punten minder dan Club Bruggen mogen zo nog dromen van PO1 na het reguliere seizoen.

Er waren 10 opeenvolgende Jupiler Pro League-duels voor Westerlo waarin ze minstens één doelpunt wisten te scoren. Westerlo scoorde daarnaast ook minstens 2 doelpunten in hun laatste 5 thuisduels in de Jupiler Pro League. Zet daarom in op ‘meer dan 1,5 doelpunten’ en win 1.19 keer je inzet terug.

Antwerp schakelde Standard uit in de Croky Cup

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.10.

Antwerp speelde op dinsdag de bekerwedstrijd tegen Standard Luik en won met knappe 4-0 cijfers in eigen huis. Met doelpunten van Jelle Bataille, Michael Frey, Arbnor Muja en Calvin Stengs stonden vier verschillende spelers aan het kanon bij The Great Old. Radja Nainggolan zal niet meer spelen voor Antwerp want de club en de speler gaan in onderling overleg uiteen.

In de competitie liep het een stuk minder voor de Antwerpenaren voor de start van het WK. De troepen van Mark van Bommel begonnen goed aan het seizoen maar konden voor de wereldbeker vier keer op rij niet winnen. Door deze mindere reeks is het team weggezakt naar een voorlopige derde plaats in de Jupiler Pro League. Antwerp wil graag een prijs pakken dit seizoen en moet zich daarom gaan herpakken.

Kan Antwerp de prestatie van in de Beker van België herhalen en opnieuw winnen zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen? Zet in op ‘Antwerp wint en Westerlo scoort niet’. Deze odd staat op 4.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297393″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297393″]

Toon andere wedopties

X