Armenië - Italië: een nieuwe overwinning voor de Italianen?
Armenië - Italië: een nieuwe overwinning voor de Italianen?

Armenië – Italië: een nieuwe overwinning voor de Italianen?

Odds op: 29/08/2019

Stadion: Vazgen Sargsyan Republican Stadium

Datum en uur: 05/09/2019 – 20:45

Armenië neemt het thuis op tegen Italië in de vijfde wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap 2020. Italië staat aan de leiding met 12 punten en Roemenië staat op de derde plaats met 6 punten.

Wed op Armenië – Italië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Italië.

Wed op Armenië, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 10.00.

Armenië kon zich als onafhankelijk land nog nooit plaatsen voor een groot toernooi. Sinds 2016 nemen 24 landen deel aan het Europees kampioenschap. De Armenen hopen er daarom in 2020 voor de eerste keer in te slagen zich te kwalificeren voor het EK.

De troepen van Armen Gyowlbowdaġyanc’ zijn alvast goed op weg. Door een overwinning tegen Griekenland staat het land op de derde plaats, een plaats die mogelijk toegang geeft tot de groepsfase van het Europees Kampioenschap.

Kan Armenië iets pakken thuis tegen favoriet Italië? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Armenië of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.80.

Zet in op de favoriet, Italië

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.25.

Italië plaatste zich de laatste jaren telkens voor het Europees Kampioenschap. De laatste keer dat de Italianen er niet bij waren dateert van 1992. In 1988 verloor het land nochtans de halve finales van Tsjecho-Slowakije. In 1968 werd Italië voor de laatste keer Europees kampioen.

De Gli Azzurri zijn alvast goed op weg om zich te kwalificeren voor het EK 2020. Het team pakte 12 op 12 en staat alleen aan de leiding. Finland is de eerste achtervolger met 9 punten.

Iedereen gaat er vanuit dat Italië makkelijk zal winnen in Armenië. Zet in op ‘Italië staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.78.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Griekenland 2-3 Armenië

Italië 2-1 Bosnië en Herzegovina

Laatste ontmoetingen:

Italië 2-2 Armenië

Armenië 1-3 Italië

Toon andere wedopties

X