Tips om te wedden op Europees voetbal: vijf weddenschappen voor de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020
EK-kwalificatie

Tips om te wedden op Europees voetbal: vijf weddenschappen voor de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020

Deze week focussen we op de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 die zaterdag plaatsvinden. We kozen er voor jou vijf noteringen uit.

Ijsland klopt Moldavië @ 1.26

Ijsland raakte op het vorig EK in 2016 tot in de kwartfinales van het toernooi. Het schakelde toen onder andere Engeland uit. Een zeer knappe prestatie als je weet dat het land maar 350 000 inwoners telt. Ijsland kwalificeerde zich ook voor het Wereldkampioenschap van vorig jaar. Onze jongens begonnen vrij goed aan deze nieuwe campagne. Ze verloren op verplaatsing in Frankrijk maar wonnen hun andere drie wedstrijden in Groep H allemaal. De ster van de ploeg Gylfi Sigurdsson is in vorm bij Everton en deze weddenschap is dus bijna een zekerheid voor onze Europese voetbaltips. Moldavië sprokkelde alleen punten tegen Andorra in eigen stadion. Ze scoorden geen enkel doelpunt toen ze door Turkije en Albanïe werden geklopt op verplaatsing.

Portugal klopt Servië @ 2.15

De titelverdediger slaagde er in maart niet in om beter te doen dan een gelijkspel tegen zowel Oekraïne als Servië. Portugal zal dus zeer geconcentreerd aan de match beginnen in Belgrado, want de ploeg mag geen punten meer laten liggen. De Portugezen zullen echter opgekrikt zijn dankzij de eindoverwinning in de eerste Nations League deze zomer. Ze versloegen Zwitserland met 3-1 en Nederland met 1-0. Cristiano Ronaldo, Joao Felix, Bernardo Silva en hun ploeggenoten hebben hun kunnen getoond in hun eigen club en moeten nu elke kans grijpen om hoger in het klassement te gaan staan in Groep B.

Oekraïne wint in Litouwen @ 1.30

De ex-aanvaller van onder andere AC Milan en Chelsea Andriy Shevchenko is waarschijnlijk zeer blij met de start van de campagne in Groep B. Oekraïne moest het eerst opnemen tegen Portugal. De wedstrijd eindigde op een 0-0 score. Daarna wonnen de geel-blauwen drie matchen achter elkaar. Twee keer nipt winnen van Luxemburg is niet om over naar huis te schrijven, maar Servië met 5-0 verslaan ging niet onopgemerkt voorbij. Yevhen Konoplyanka van Sjachtar Donetsk scoorde twee keer in de wedstrijd en was een uitstekende draaischijf op het middenveld.

Kosovo en Tsjechië spelen gelijk @ 3.25

De Tsjechen herpakten zich goed na een 5-0 pandoering tegen Engeland. Op vertrouwde bodem versloegen ze Bulgarije met 2-1 en Montenegro met 3-0. Tsjechië zal toch moeten oppassen want de aanvallers van het team hebben de laatste tijd maar weinig gespeeld. Patrik Schick werd onlangs door AS Roma uitgeleend aan RB Leipzig en Matej Vydra hoort niet bij de plannen van Sean Dyche bij Burnley. Dit zou er kunnen voor zorgen dat Kosovo een derde draw veiligstelt in vier matchen in Groep A. In hun laatste match versloegen ze Bulgarije op verplaatsing.

Frankrijk wint van Albanië zonder tegendoelpunt @ 1.48

Les Bleus werden in juni door Turkije geklopt op verplaatsing (2-0). Ze wonnen wel hun drie andere wedstrijden in Groep H en hebben een knap doelsaldo, 12-1. Kylian Mbappe, Paul Pogba en Aymeric Laporte zullen deze keer niet kunnen meespelen, maar Didier Deschamps kan nog steeds rekenen op klassespelers in alle linies. Albanië klopte zowel Andorra als Moldavië maar verloor thuis met 0-2 van Turkije en op verplaatsing met 1-0 van Ijsland. Als laatste Europese voetbaltip voorspellen we dus dat Frankrijk wint zonder tegendoelpunt.

Toon andere wedopties

X