Liverpool - Newcastle: pakken de Reds meteen 15 op 15?
Formule 1 veiligheid

Liverpool – Newcastle: pakken de Reds meteen 15 op 15?

Odds op: 05/09/2019

Stadion: Anfield

Datum en uur: 14/09/2019 – 13:30

TV: Telenet

De vijfde speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Newcastle. De Reds staan aan de leiding na 12 op 12 en Newcastle staat op een gedeelde twaalfde plaats met 4 punten.

Wed op Liverpool – Newcastle. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Wed op Liverpool, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.13.

Vorig seizoen werd Liverpool tweede in de stand. Het team van Origi telde 97 punten op het einde van het seizoen, slechts één puntje minder dan kampioen Manchester City. De Reds wonnen wel de Champions League-finale tegen Tottenham (2-0).

Liverpool is alvast uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team van Jürgen Klopp pakte meteen 12 op 12 in de competitie. In vier wedstrijden kwam Liverpool 12 keer tot scoren en incasseerde het slechts 3 tegendoelpunten.

Kan Liverpool 15 op 15 pakken in de competitie? Wed op ‘Liverpool staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.50.

Kies voor een verrassing van Newcastle.

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 19.50.

Newcastle speelt nog maar voor het vierde seizoen terug op het hoogste niveau nadat het in 2016/17 een jaartje in de Championship moest brommen. De vorige seizoenen werden De Magpies respectievelijke tiende, dertiende en veertiende.

Ook dit seizoen wil Newcastle zich zo vlug mogelijk verzekeren van het behoud en daarom versterkte het zich met een nieuwe spits. Joelinton werd overgenomen van Hoffenheim voor 44 miljoen euro. De club uit het noorden van Engeland hoopt zo meer doelpunten te kunnen maken dan vorig seizoen.

Kan Newcaslte verrassen op Anfield? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Newcastle of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 6.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Burnley 0-3 Liverpool

Newcastle 1-1 Watford

Laatste ontmoetingen:

Newcastle 2-3 Liverpool

Liverpool 4-0 Newcastle

Liverpool 2-0 Newcastle

Newcastle 1-1 Liverpool

Toon andere wedopties

X