Norwich City - Manchester City: een derde overwinning op rij voor Man City?
Welke voetballers zaten dit seizoen het langst op de bank

Norwich City – Manchester City: een derde overwinning op rij voor Man City?

Odds op: 05/09/2019

Stadion: Carrow Road

Datum en uur: 14/09/2019 – 18:30

TV: Telenet

De vijfde speeldag in de Premier League. Norwich neemt het thuis op tegen Man City. Norwich staat op de voorlaatste plaats met 3 punten en City is tweede met 10 punten.

Wed op Norwich City – Manchester City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van City.

Wed op Norwich, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 14.00.

Norwich City speelde in 2018/19 kampioen in de Championship en speelt zo na drie jaar opnieuw in de Premier League. De Canaries hebben maar één doel dit seizoen: zo vlug mogelijk het behoud in eerste klasse veiligstellen. De club haalde echter geen grote versterkingen binnen en de vraag is daarom of het team genoeg gewapend is voor de Premier League.

Norwich staat voorlopig op de voorlaatste plaats en lijkt tot op het einde van het seizoen tegen de degradatie te gaan moeten vechten. Het team won nog maar één keer in de competitie, 3-1 tegen Newcastle.

Norwich moet dringend punten gaan pakken als het weg wil van de degradatieplaatsen. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Norwich of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 5.25.

Zet in op de favoriet, Man City

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 1.16.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit in 2018/19. City is namelijk het eerste team dat de Engelse treble (de landstitel, de FA Cup en de League Cup) kon pakken. Alleen de Champions League ontbreekt nog in de prijzenkast van de Cititzens.

Man City is dé titelfavoriet en Kevin de Bruyne moet dit seizoen opnieuw de draaischijf worden op het middenveld. De Citizens begonnen alvast goed aan het nieuwe seizoen. Het team pakte 10 op 12 en staat op een voorlopige tweede plaats in de rangschikking.

Iedereen verwacht een makkelijke overwinning op Carrow Road. Zet in op ‘Man City staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

West Ham 2-0 Norwich

Man City 4-0 B&H Albion

Laatste ontmoetingen:

Norwich 0-0 Man City

Norwich 0-3 Man City

Man City 2-1 Norwich

Norwich 0-0 Man City

Toon andere wedopties

X