Estland - Nederland: springt Nederland naar de tweede plaats in Groep C?
Estland - Nederland: springt Nederland naar de tweede plaats in Groep C?

Estland – Nederland: springt Nederland naar de tweede plaats in Groep C?

Odds op: 07/09/2019

Stadion: Le Coq Arena

Datum en uur: 09/09/2019 – 20:45

Kwalificatie voor Euro 2020. In Groep C neemt Estland het thuis op tegen Nederland. Estland pakte 0 op 12 en Nederland pakte 6 op 9.

Wed op Estland – Nederland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Nederland.

Wed op Estland, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 41.00.

Estland kon zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi en lijkt hier ook deze keer niet in te slagen. Het team pakte 0 op 12 en staat alleen op de laatste plaats in Groep C.

De Esten verloren van op het veld van Noord-Ierland (2-0) en Duitsland (8-0) en thuis tegen Noord-Ierland (1-2) en Wit-Rusland (1-2). De kwalificatie voor het EK 2020 is daarom zo goed als onmogelijk geworden voor Estland.

Kan Estland voor de eerste keer gelijk spelen tijdens deze campagne? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 10.00 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Nederland

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 1.08.

Nederland kon zich niet plaatsen voor het EK in Frankrijk en het WK in Rusland. Een nieuwe generatie stervoetballers staat echter klaar en in Nederland is het vertrouwen opnieuw toegenomen. De Nederlanders hebben met Duitsland en Noord-Ierland wel een moeilijke groep geloot met het oog op de kwalificatie voor het EK 2020.

Nederland won de eerste wedstrijd tegen de Wit-Russen met 4-0 maar verloor op de tweede speeldag thuis van Duitsland met 2-3. In Duitsland zorgden de Nederlanders echter voor een stunt door in Hamburg met 2-4 te winnen. De strijd om de eerste twee plaatsen in Groep C belooft dus nog heel spannend te gaan worden.

Kan Nederland ook tot scoren komen op het veld van Estland? Zet in op meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd en win 1.50 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Duitsland 2-4 Nederland

Estland 1-2 Wit-Rusland

Laatste ontmoetingen:

Estland 2-2 Nederland

Nederland 3-0 Estland

Toon andere wedopties

X