Arsenal - Bayern München, voetbalweddenschappen
Arsenal - Bayern München, voetbalweddenschappen

Arsenal – Bayern München: de Engelsen zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 5 april

De heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Arsenal neemt het thuis op tegen Bayern München.

De kwartfinales van de UEFA Champions League beloven spektakel, met Arsenal en Bayern München die de strijd aangaan in de heenwedstrijd op het Emirates Stadium. Beide teams hebben een rijke geschiedenis in het Europese voetbal en staan bekend om hun aanvallende speelstijl. De fans kunnen zich opmaken voor een boeiend duel tussen twee titanen van het voetbal.

Wedden op Arsenal – Bayern München. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Arsenal.

Arsenal had penalty’s nodig tegen Porto

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.87.

Arsenal kwam in de vorige ronde van de Champions League tegen FC Porto voor enkele uitdagingen te staan. In de eerste ontmoeting, gespeeld op vreemd terrein, leed Arsenal een nipte nederlaag van 1-0 tegen een sterk FC Porto. Echter, de terugwedstrijd op eigen terrein bracht een ander verhaal met zich mee. In een zenuwslopende wedstrijd die eindigde in 1-0, trok Arsenal uiteindelijk aan het langste eind door middel van penalty’s (4-2).

Arsenal komt met een sterke reeks wedstrijden achter zich, waarbij ze de laatste vijf duels ongeslagen zijn gebleven. Bovendien hebben ze hun thuisvoordeel benut door vijf opeenvolgende overwinningen in eigen huis te behalen. De Gunners tonen een vastberadenheid en vorm die hun tegenstanders serieus moeten nemen. Met een winstpercentage van 44% in de eerste helft van hun wedstrijden, laten ze zien dat ze vaak snel uit de startblokken komen.

Staat Arsenal al voor aan de rust? Zet in op ‘Arsenal / Arsenal’ en win 2.80 keer je inzet terug.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Bayern wil een prijs pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.90.

In de vorige ronde van de Champions League stond Bayern München tegenover Lazio Roma. De heenwedstrijd, gespeeld op vreemde bodem, resulteerde in een nipte 1-0 overwinning voor Lazio Roma. Echter, in de terugwedstrijd toonde Bayern hun dominantie door met een overtuigende 3-0 overwinning te triomferen voor hun thuis supporters.

In het verleden hebben de ontmoetingen tussen Arsenal en Bayern München vaak doelpuntrijke affiches opgeleverd, met een gemiddelde van 4,6 doelpunten per wedstrijd. Arsenal zal zich echter bewust zijn van de uitdaging die voor hen ligt, gezien Bayern München’s indrukwekkende statistieken in het verleden. Toch hebben ze laten zien dat ze in staat zijn om grote teams te verslaan, wat hoop geeft aan de Arsenal-fans voor deze cruciale wedstrijd.

Krijgen we opnieuw veel doelpunten te zien? Zet in op ‘meer dan 3,5 doelpunten’ en win 19.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Arsenal 1 – 0 Porto (4-2 penalty’s)

Bayern München 3-0 Lazio Roma

Toon andere wedopties

X