Real Madrid vs. Man City, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
Real Madrid vs. Man City, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

Real Madrid – Manchester City: de Citizens zijn favoriet in Madrid

Odds op: 5 april

De heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Real Madrid neemt het thuis op tegen Man City.

Als de Champions League zijn spannende kwartfinales nadert, zijn de ogen gericht op het duel tussen Real Madrid en Manchester City. Dit wordt een krachtmeting tussen twee Europese grootmachten die beiden vastberaden zijn om de halve finales te bereiken.

Wedden op Real Madrid – Man City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van City.

Real Madrid is de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Real Madrid betreedt dit duel met een indrukwekkende reeks van 3 opeenvolgende overwinningen en heeft in hun laatste 13 wedstrijden geen nederlaag geleden. Met de steun van hun thuispubliek, waar ze al 26 opeenvolgende wedstrijden ongeslagen zijn, zullen ze vastbesloten zijn om een voorsprong te nemen in deze cruciale eerste ontmoeting.

Real Madrid bereikte de kwartfinales van de Champions League na een uitdagende confrontatie met RB Leipzig in de vorige ronde. In de heenwedstrijd uit behaalden ze een nipte 0-1 overwinning van 1-0. Thuis speelden ze 1-1 gelijk, waardoor ze uiteindelijk de doorgang naar de volgende ronde veiligstelden op basis van uitdoelpunten.

De statistieken tonen aan dat Real Madrid vaak sterk uit de startblokken komt, met 42% van hun doelpunten in de eerste helft van de wedstrijden. Hun recente record tegen Manchester City is echter gemengd, met slechts 1 overwinning in hun laatste 5 ontmoetingen. Real Madrid zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om deze trend te keren en te laten zien waarom ze een van de meest gevreesde teams in Europa zijn.

Kan Real de terugwedstrijd spannend houden? Zet in op ‘Real Madrid of X’ en win 1.57 keer je inzet terug.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Man City is favoriet voor eindwinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.44.

Manchester City komt ook met veel vertrouwen naar deze wedstrijd, met een ongeslagen reeks van 23 wedstrijden en 10 opeenvolgende ongeslagen uitwedstrijden. Hun uitstekende prestaties in de UEFA Champions League hebben hen tot nu toe geen enkele nederlaag opgeleverd tegen Real Madrid in hun laatste 5 ontmoetingen.

Manchester City komt naar de kwartfinales van de Champions League na een overtuigende prestatie in de vorige ronde tegen FC Kopenhagen. In de heenwedstrijd op vreemd terrein lieten ze zien waarom ze tot de favorieten behoren door met 3-1 te winnen, wat hen een stevige voorsprong gaf voor de terugwedstrijd. Thuis in het Etihad Stadium consolideerden ze hun voorsprong met een overwinning van 3-1, waarmee ze zich comfortabel kwalificeerden voor de volgende ronde.

Met een gemiddelde van 2.4 doelpunten per wedstrijd tegen Real Madrid, is Manchester City vastbesloten om hun aanvallende kracht te laten gelden, vooral in een poging om een goed resultaat mee naar huis te nemen voor de terugwedstrijd. Hun vermogen om in de eerste helft doelpunten te scoren, met een winstpercentage van 52%, zal een belangrijke troef zijn voor Manchester City om te profiteren van eventuele zwakheden bij Real Madrid.

Staat City al voor aan de rust? Zet in op ‘Man City / Man City’ en win 3.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X