PSG - Barcelona, voetbalweddenschappen
PSG - Barcelona, voetbalweddenschappen

PSG – Barcelona: de Parijzenaars zijn lichtjes favoriet

Odds op: 6 april

De heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. PSG neemt het thuis op tegen Barcelona.

De kwartfinales van de UEFA Champions League beloven een epische strijd te worden, met Paris Saint-Germain die thuis Barcelona verwelkomt in wat een intense confrontatie belooft te worden. Beide teams hebben een indrukwekkende staat van dienst en zullen er alles aan doen om een voorsprong te behalen in deze cruciale heenwedstrijd.

Wedden op PSG – Barcelona. De noteringen zijn in het voordeel van PSG.

PSG wil ver raken in de Champions League

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

Paris Saint-Germain is in vorm de laatste weken, met een winnende reeks van maar liefst 4 wedstrijden. Bovendien hebben ze in hun laatste 26 wedstrijden nog geen nederlaag geleden, wat getuigt van hun dominante prestaties op het veld. Thuis zijn ze een ware kracht om rekening mee te houden, met 18 opeenvolgende ongeslagen wedstrijden.

In de laatste ronde van de Champions League ontmoette Barcelona SSC Napoli. De heenwedstrijd eindigde in een gelijkspel, terwijl Barcelona de thuiswedstrijd won met 3-1 in Camp Nou.

Met een gemiddelde van 2.29 doelpunten per wedstrijd op hun thuisbasis, zal PSG er alles aan doen om hun reputatie als doelpuntenmachine hoog te houden en hun voorsprong te behouden tegen Barcelona. Met hun vermogen om de eerste helft te domineren, met winst in 53% van hun wedstrijden, zullen ze proberen om vroeg in de wedstrijd de toon te zetten en Barcelona onder druk te zetten.

Scoort PSG opnieuw meerdere doelpunten? Zet in op ‘meer dan 1,5 doelpunten van PSG’ en win 1.78 keer je inzet terug.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Barcelona wil de terugwedstrijd spannend houden

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.00.

Ook FC Barcelona betreedt deze wedstrijd met indrukwekkende vorm, met een winnende reeks van 4 opeenvolgende wedstrijden. Bovendien hebben ze in hun laatste 11 wedstrijden nog geen nederlaag geleden, wat getuigt van hun veerkracht en vastberadenheid op het veld. Hoewel ze in hun laatste 5 uitwedstrijden ongeslagen zijn gebleven, staat hen een zware taak te wachten tegen PSG in het Parc des Princes.

In de vorige ronde van de Champions League stond PSG tegenover Real Sociedad. De heenwedstrijd vond plaats in het Parc des Princes, waar PSG een 2-0 overwinning behaalde. In de terugwedstrijd, gespeeld op het veld van Real Sociedad, wist PSG opnieuw te zegevieren, het won met 1-2.

Met een gemiddelde van 1.77 doelpunten per uitwedstrijd zullen ze proberen om hun aanvallende kracht te benutten en de verdediging van PSG onder druk te zetten. Barcelona heeft bewezen dat ze in staat zijn om terug te vechten vanuit een achterstandspositie, met een indrukwekkende 80% winstpercentage wanneer ze met 0-1 achterstaan in uitwedstrijden. Met hun ervaring en kwaliteit zullen ze er alles aan doen om een positief resultaat te behalen in deze cruciale heenwedstrijd en hun hoop op een plek in de halve finales levend te houden.

Kan Barça de terugwedstrijd spannend houden? Zet in op ‘X of Barcelona’ en win 1.82 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X