Club Brugge - PAOK, voetbalweddenschappen
Club Brugge - PAOK, voetbalweddenschappen

Club Brugge – PAOK: blauw-zwart wil de halve finale spelen

Odds op: 7 maart

De heenwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League. Club Brugge neemt het thuis op tegen PAOK.

In de kwartfinales van de Conference League staat Club Brugge voor een uitdaging tegen PAOK Thessaloniki. Beide teams hebben indrukwekkende statistieken, wat zorgt voor een boeiend duel. Club Brugge heeft een sterke reeks van doelpunten gescoord in de laatste wedstrijden, terwijl PAOK Thessaloniki een winnende reeks van drie wedstrijden heeft. Met de spanning die opbouwt, belooft deze ontmoeting een opwindende clash te worden.

Wedden op Club Brugge – PAOK. De noteringen zijn in het voordeel van PSG.

Club Brugge wil naar de halve finales

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.88.

Club Brugge betreedt deze wedstrijd met vertrouwen, geleid door hun recente successen. Ze hebben indruk gemaakt door in zes opeenvolgende wedstrijden minstens één doelpunt te scoren, wat getuigt van hun aanvallende kracht. Thuisvoordeel kan ook een cruciale factor zijn, aangezien ze sterk presteren wanneer ze de leiding nemen op eigen terrein. Club Brugge zal zich richten op een snelle start om de druk op PAOK Thessaloniki te vergroten en de voorsprong te behouden.

Na een solide vertoning in de achtste finale van de Conference League tegen Molde FK, wil Club Brugge nu ver raken in de Conference League. Na een teleurstellende 2-1 nederlaag, maar een overtuigende 3-0 triomf in de terugwedstrijd, hebben ze laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn.

Kan Club Brugge de thuiswedstrijd meteen winnen? Zet in op ‘Club Brugge wint op nul’. Deze odd staat op 3.20.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

PAOK is tevreden met een puntje

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.70.

PAOK Thessaloniki betreedt deze wedstrijd met veel vertrouwen. Hun recente winnende reeks van drie wedstrijden getuigt van hun vastberadenheid om te zegevieren. Ondanks dat ze gemiddeld minder doelpunten scoren dan Club Brugge, hebben ze bewezen dat ze efficiënt zijn in het omzetten van kansen. Bovendien tonen hun indrukwekkende statistieken bij het spelen tegen Club Brugge aan dat ze niet gemakkelijk te verslaan zijn. Met hun solide optreden op verplaatsing zullen ze vastberaden zijn om een positief resultaat te behalen en hun voorsprong te behouden.

In de achtste finales van de Conference League nam PAOK het op tegen GNK Dinamo Zagreb. De heenwedstrijd vond plaats op vreemd terrein, waar PAOK een 2-0 nederlaag leed. Dit zette hen onder druk voor de terugwedstrijd. Echter, met de steun van hun fans slaagde PAOK erin om een spectaculaire comeback te maken in de terugwedstrijd. Ze behaalden een overtuigende 5-1 overwinning, waardoor ze zich plaatsten voor de kwartfinales.

PAOK zou tevreden zijn met een puntje. Zet daarom in op ‘een gelijkspel’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Club Brugge 3-0 Molde FK

PAOK 5-1 GNK Dinamo Zagreb

Toon andere wedopties

X