Union - Eintracht Frankfurt, Conference League voetbalweddenschappen
Union - Eintracht Frankfurt, Conference League voetbalweddenschappen

Union SG – Eintracht Frankfurt: kan Union de terugwedstrijd spannend houden?

Odds op: 12/02/2024

De Play-Offs van de UEFA Conference League. Union Saint-Gilloise neemt het thuis op tegen Eintracht Frankfurt.

In de schijnwerpers van de UEFA Conference League Play-Offs staat een fascinerende ontmoeting gepland tussen Union Saint-Gilloise en Eintracht Frankfurt. Met beide teams die strijden voor een plek in de volgende ronde, belooft dit duel een spannende confrontatie te worden. Union Saint-Gilloise, met een indrukwekkende reeks thuisoverwinningen, gaat de strijd aan tegen een Eintracht Frankfurt team dat bekend staat om hun veerkracht in uitwedstrijden.

Wedden op Union – Eintracht Frankfurt. De noteringen zijn in het voordeel van de Brusselaars.

Union liet punten liggen tegen Westerlo

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

Union Saint-Gilloise heeft zich ontpopt als een ware vesting in eigen huis, met 12 opeenvolgende thuisoverwinningen en geen verlies in de laatste 14 thuiswedstrijden, tot het 2-2 gelijkspel tegen Westerlo dit weekend. Hun vermogen om in 16 opeenvolgende wedstrijden te scoren, benadrukt hun offensieve kracht en veelzijdigheid in aanvalsopties.

Met een winstpercentage van 51% in de eerste helften van hun wedstrijden, toont Union aan dat ze vanaf het begin sterk uit de startblokken komen.

Hun statistieken suggereren een dominantie die zeer welkom zal zijn tegen Frankfurt, vooral gezien hun succespercentage van 90% in thuiswedstrijden waarin ze op een 1-0 voorsprong komen. Het team zal willen voortbouwen op hun recente Europese prestaties, ondanks de teleurstelling van hun laatste wedstrijd. Hun gemiddelde van 2.1 doelpunten per thuiswedstrijd is een indicatie van het aanvallende potentieel dat ze zullen willen benutten.

Kan Union thuis winnen van de Duitsers? Zet in op ‘Union wint op nul’ en win 3.70 keer je inzet terug.

Wedden op de EUFA Conference League doe je bij bwin

Eintracht wil naar de knock-outfase

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Eintracht Frankfurt, daarentegen, brengt een eigen reeks indrukwekkende prestaties mee, met name hun vermogen om terug te komen in wedstrijden. Hoewel ze slechts 8% van hun uitwedstrijden winnen na op een 1-0 achterstand te komen, toont hun winstpercentage van 66% in uitwedstrijden waarin ze eerst scoren hun psychologische veerkracht en tactische aanpassingsvermogen.

Frankfurt’s recente vorm in Europese competities, gecombineerd met een gemiddelde van 1.72 doelpunten in uitwedstrijden, wijst op een team dat gevaarlijk kan zijn in de aanval, zelfs buitenshuis. Ondanks het verlies in hun laatste wedstrijd, heeft Frankfurt bewezen een geduchte tegenstander te zijn, en ze zullen gebrand zijn op revanche. Hun lagere percentage van gewonnen helften vergeleken met Union Saint-Gilloise kan een punt van zorg zijn, maar Frankfurt’s ervaring op het Europese toneel mag niet onderschat worden.

Kan Eintracht de terugwedstrijd spannend houden? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 3.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X