Arsenal - Stade Rennais (EL)
Manchester City-Wolverhampton (Premier League)

Arsenal – Stade Rennais: kan Arsenal de uitnederlaag nog uitwissen?

Odds op: 09/03/2019

Stadion: Emirates Stadium

Datum en uur: 14/03/2019 – 21:00

TV: Proximus TV

De noteringen van Arsenal-Rennais zijn duidelijk ten voordele van Arsenal.

Wed op Arsenal, de torenhoge favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.33.

Arsenal is in goede vorm en is al vijf competitiewedstrijden ongeslagen. Het won vier keer en speelde één keer gelijk tegen de Spurs (1-1). Het schippert al bijna het hele seizoen tussen plaats 4 en 5. Momenteel staan de Gunners opnieuw op de 4e stek, maar rechtstreeks concurrent Chelsea heeft nog een wedstrijd tegoed.

Arsenal is naast Chelsea één van de favorieten voor de eindwinst in de Europa League. Het verloor echter verrassend op het veld van Franse middenmoter Stade Rennais (3-1) en dreigt dus uitgeschakeld te worden. Arsenal is het echter aan haar status verplicht om de Fransen uit te schakelen en moet dus minstens twee keer scoren op eigen veld.

Zet in op ‘Arsenal wint en Rennais scoort niet’ en win 2.30 keer jouw inzet terug.

Kies voor een de outsider, Stade Rennais

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

Rennes is een traditieclub in Frankrijk die zich meestal ergens tussen de middenmoot en subtop nestelt in de rangschikking. Vorig jaar eindige Rennes op de 5e plek en zo mocht het dit jaar Europees voetbal spelen.

In de vorige ronde van de Europa League schakelde het Real Betis uit. Het speelde thuis gelijk (3-3) maar won op het veld van de Spanjaarden (1-3). In de heenronde van de 1/8e finales won het op eigen veld verrassend van favoriet Arsenal. De vraag is of Les Rouges et Noirs ook in London de voorsprong kunnen behouden.

Rennes heeft genoeg aan een gelijkspel of kleine nederlaag. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Rennes of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.67.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Tottenham 1-1 Arsenal

Rennais 1-1 Marseille

Laatste ontmoetingen:

Rennais 3-1 Arsenal

Toon andere wedopties

X