Sevilla-Krasnodar (Europa League)
Barcelona - Lyon: kan Barcelona de favorietenrol alsnog waarmaken?

Barcelona – Lyon: kan Barcelona de favorietenrol alsnog waarmaken?

Odds op: 08/03/2019

Stadion: Camp Nou

Datum en uur: 13/03/2019 – 21:00

TV: Proximus TV

De noteringen van Barcelona-Lyon zijn duidelijk ten voordele van Barcelona.

Zet in op de torenhoge favoriet, Barcelona

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.25.

Barcelona staat aan de leiding in La Liga en hoopt deze zomer een tweede titel op rij te bemachtigen. Het team van Rode Duivel Thomas Vermaelen heeft ondertussen 7 punten meer dan achtervolger Atlético. Barcelona won de vorige drie competitiewedstrijden tegen Real Valladolid (1-0), Sevilla (2-4) en Real Madrid (0-1).

In de Champions league strandde Barça vorig jaar in de kwartfinales toen het verrassend werd uitgeschakeld door AS Roma. De Catalanen hebben dus iets recht te zetten tijdens deze editie en willen minstens in de halve finale raken. Daarom moet gewonnen worden op eigen veld tegen Lyon.

Wed op ‘Barcelona wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.45.

Wed op Lyon, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 10.00.

Lyon staat op een voorlopige 3e plaats in de Ligue 1 en doet het dus ook dit seizoen vrij goed. In de heenmatch in de Champions League zorgde het nog voor een echte stunt door thuis 0-0 gelijk te spelen tegen Barcelona. Rode Duivel Jason Denayer speelde een dijk van een wedstrijd en zorgde er mede voor dat de topspelers van Barcelona niet tot scoren kwamen.

Om in de Champions League een ronde verder te raken moet het echter opnieuw kunnen stunten op het veld van Barça. Mits de bezoekers een doelpunt scoren hebben ze zelfs genoeg aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Lyon of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 3.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Real Madrid0-1 Barcelona

Lyon 5-1 Toulouse

Laatste ontmoetingen:

Lyon 0-0 Barcelona

Barcelona 5-2 Lyon

Lyon 1-1 Barcelona

Lyon 2-2 Barcelona

Barcelona 3-0 Lyon

Toon andere wedopties

X