Bayern - Liverpool: wint favoriet Bayern München in eigen huis?
Sevilla-Krasnodar (Europa League)

Bayern – Liverpool: wint favoriet Bayern München in eigen huis?

Odds op: 08/03/2019

Stadion: Allianz Arena

Datum en uur: 13/03/2019 – 21:00

TV: Proximus TV

De noteringen van Bayern München-Liverpool zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Zet in op de favoriet, Bayern

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

Bayern München staat ondertussen gedeeld leider met Dortmund in de Bundesliga en lijkt in de zomer een 7e landstitel te mogen bijschrijven op zijn palmares. Bayern is duidelijk in vorm en won maar liefst 11 van zijn laatste 12 competitiewedstrijden. Het verloor enkel van Leverkusen, met 3-1.

Tijdens de vorige editie van de Champions League werd de ploeg in de halve finales uitgeschakeld door de latere eindwinnaar Real Madrid. Kan de rekordmeister op eigen veld tegen Liverpool winnen en zich kwalificeren voor de volgende ronde? Na een 0-0 op het veld van Liverpool, moet het thuis wel winnen.

Wed op ‘Bayern wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.70.

Wed op Liverpool, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Liverpool is aan een geweldig seizoen bezig onder Jurgen Klopp maar moet ondertussen Man City wel voor zich dulden in de strijd om de landstitel. The Citizens hebben nu één puntje meer. The Reds hopen toch nog voor de eerste keer de Premier League titel te winnen sinds 1990, bijna 29 jaar geleden.

Liverpool raakte vorig seizoen nog in de finale van de Champions League, maar verloor deze van recordhouder Real Madrid na grote 2 blunders van toenmalige Liverpool-doelman Loris Karius. Kan Liverpool ook dit seizoen in de finale raken, deze keer met een betere doelman? Mits Liverpool kan scoren op het veld van Bayern heeft het zelfs genoeg aan een gelijkspel om zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

Zet daarom in op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Liverpool of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.72.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Mönchengladbach 1-5 Bayern

Everton 0-0 Liverpool

Laatste ontmoetingen:

Liverpool 0-0 Bayern

Bayern 0-3 Liverpool

Toon andere wedopties

X