Porto - Sporting (Liga NOS)
Porto - Sporting (Liga NOS)

Bayer Leverkusen – Atlético Madrid: de odds zijn in min of meer in evenwicht

Odds op: 01/11/2019

Stadion: BayArena

Datum en uur: 06/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep D neemt Bayer Leverkusen het thuis op tegen Atlético Madrid. Atlético pakte 7 op 9 en staat samen met Juventus aan de leiding. Leverkusen staat allerlaatste met 0 punten.

Wed op Leverkusen – Atlético Madrid. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Zet in op Bayer Leverkusen, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.75.

Leverkusen werd vorig seizoen vierde in de Bundesliga en mag zo ook opnieuw Champions League-voetbal spelen. Vorig seizoen speelden de Duitsers “maar” Europa League-voetbal. Het team werd toen in de 1/32ste finales uitgeschakeld door het Russische Krasnodar.

Dit seizoen kon Leverkusen nog niet winnen in de Champions League. Die Werkself verloor thuis verrassend van Lokomitiv Moskou (1-2) en op het veld van Juventus (3-0) en Atlético (1-0).

De derde plaats en Europa League-voetbal lijkt dus het hoogst haalbare te gaan worden voor de Duitsers. Om hierin te slagen moeten ze wel dringend punten gaan pakken als ze nog over Lokomotiv Moskou willen springen.

Kan Leverkusen iets pakken in eigen huis? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Leverkusen of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.45.

Wed op Atlético Madrid, de gedeelde leider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.75.

Atlético speelde ook vorig seizoen Champions League-voetbal. De Madrilenen werden 2de in een groep met Monaco, Club Brugge en Dortmund. In de 16de finales werd het team uitgeschakeld door Juventus.

Atlético staat samen met Juventus gedeeld aan de leiding en heeft ondertussen 4 punten meer dan Lokomotiv Moskou en 7 meer dan Leverkusen. Als de Spanjaarden de volle buit kunnen pakken in Duitsland zijn ze zo goed als zeker van de volgende ronde.

Zet in op ‘Atletico wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leverkusen 1-0 Paderborn 07

Alavés 1-1 Atlético

Laatste ontmoetingen:

Atlético 1-0 Leverkusen

Atlético 0-0 Leverkusen

Leverkusen 2-4 Atlético

Atlético 3-2 Leverkusen

Toon andere wedopties

X