FC Barcelona-Valencia (Copa del Rey)
FC Barcelona-Valencia (Copa del Rey)

Real Madrid – Galatasaray: een tweede Champions League-overwinning voor Real?

Odds op: 02/11/2019

Stadion: Bernabéu

Datum en uur: 06/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De derde speeldag in de Champions League. In Groep A neemt Real Madrid het thuis op tegen Galatasaray. Real Madrid pakte 4 op 9 en staat op de tweede plaats. Galatasaray is laatste met 1 op 9.

Wed op Real Madrid – Galatasaray. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Zet in op Real, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisloeg staat op 1.20.

Real Madrid sneuvelde vorig seizoen in de 1/16de finales nadat het verrassend werd uitgeschakeld door Ajax Amsterdam. Daarvoor wonnen de Madrilenen de Champions League drie keer op rij.

Dit seizoen zijn Los Blancos heel wat minder goed aan de Europese campagne begonnen. De troepen van Zinedine Zidane verloren in Parijs kansloos van PSG (0-3) en raakten thuis tegen Club Brugge niet verder dan een 2-2 gelijkspel. In Turkije kon Real voor de eerste keer winnen, op het veld van Galatasaray: 0-1.

Kan Real Madrid ook thuis winnen van de Turken? Zet in op ‘Real Madrid staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.70.

Wed op Galatasaray, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 12.50.

Galatasaray speelde ook vorig seizoen Champions League-voetbal. De Turken werden toen derde in een groep met Lokomotiv Moskou, Schalke 04 en Porto. In de 1/32de ronde van de Europa League werd het team meteen uitgeschakeld door Benfica.

Ook op deze editie van het Kampioenenbal lijkt de derde plaats het hoogst haalbare te zijn na het pakken van een 1 op 9. Een gelijkspel op het veld van Real Madrid zou op het einde van de rit een groot verschil kunnen maken.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Galatasaray of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 4.33.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Real Madrid 5-0 Leganés

Galatasaray 2-0 Rizespor

Laatste ontmoetingen:

Galatasaray 0-1 Real Madrid

Real Madrid 2-1 Galatasaray

Real Madrid 4-1 Galatasaray

Galatasaray 1-6 Real Madrid

Toon andere wedopties

X