Real Madrid - Sevilla (La Liga)
Real Madrid - Sevilla (La Liga)

FC Basel – Getafe: de strijd om de leidersplaats in Groep C

Odds op: 03/11/2019

Stadion: St. Jakob-Park

Datum en uur: 07/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. FC Basel neemt het thuis op tegen Getafe. FC Basel staat aan de leiding met 7 punten en Getafe is tweede met 6 punten.

Wed op FC Basel – Getafe. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Basel.

Zet in op Basel, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.40.

Vorig jaar raakte Basel niet verder dan de tweede kwalificatieronde in de Europa League. Het team werd toen uitgeschakeld door Apollon Limassol. Het was de eerste keer in 15 jaar dat de club zich niet wist te plaatsen voor de groepsfase.

Dit seizoen zijn de Zwiters er wel opnieuw bij. Fussball Club Basel won met 5-0 forfaitcijfers van Krasnodar. Op de tweede speeldag werd gelijkgespeeld op het veld van Trabzonspor (2-2). De heenwedstrijd in Spanje werd met 0-1 gewonnen door Basel.

Als Basel ook thuis kan winnen is het team zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde.

Zet in op ‘Basel wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 4.00.

Wed op Getafe, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.90.

Getafe speelde nog maar één keer Europees voetbal in zijn geschiedenis. In 2007/08 raakten de Spanjaarden tot in de kwartfinales van de toenmalige UEFA-Cup. Het team werd toen uitgeschakeld door Bayern München.

De Azulones doen het meer dan 10 jaar na hun laatste deelname uitstekend. Getafe won thuis met 1-0 van Trabzonspor en won op de tweede speeldag op het veld van Kransodar (1-2). Door de verliesbeurt in eigen huis tegen Basel zijn de Spanjaarden wel afgezakt naar de tweede plaats in Groep C.

Kan Getafe iets pakken in Zwitserland? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Getafe of een gelijkspel. Deze odd staat op 1.53.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Stade Lausanne 1-2 Basel

Getafe 3-1 Granada

Laatste ontmoetingen:

Getafe 0-1 Basel

Toon andere wedopties

X