Belgrado - Tottenham: kunnen de Spurs opnieuw uithalen tegen Belgrado?
Belgrado - Tottenham: kunnen de Spurs opnieuw uithalen tegen Belgrado?

Belgrado – Tottenham: kunnen de Spurs opnieuw uithalen tegen Belgrado?

Odds op: 01/11/2019

Stadion: Rajko Mitić

Datum en uur: 06/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep B neemt Belgrado het thuis op tegen Tottenham. Rode Ster is derde met 3 punten en Tottenham tweede met 4 punten.

Wed op Belgrado – Tottenham. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Tottenham.

Zet in op Belgrado, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.25.

Rode Ster Belgrado werd vorig seizoen voor de tweede keer op rij kampioen van Servië en mag daarom, na het spelen van voorrondes, in de groepsfase van de Champions League aantreden.

In een poule met Bayern en Tottenham is de derde plaats op papier het hoogst haalbare voor de Serviërs. Een puntje pakken thuis tegen de Spurs zou op het einde van de rit een groot verschil kunnen maken. Rode Ster Belgrado heeft voorlopig 2 punten meer dan Olympiakos.

Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Belgrado of een gelijkspel’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.45.

Wed op Tottenham, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Tottenham Hotspur is vrij slecht aan het nieuw seizoen begonnen. Het team staat momenteel op een teleurstellende 11de plaats en trainer Mauricio Pochettino ligt meer en meer onder vuur.

Ook in de Champions League begonnen de Londenaars zwak aan de campagne. De Spurs speelden gelijk tegen Olympiakos (2-2) en verloren thuis zwaar van Bayern (2-7!). Op de derde speeldag konden de Londenaars wel uithalen: 5-0 tegen Belgrado.

De Engelsen speelden vorig seizoen nog de Champions League-finale en zijn het aan hun status verplicht de groepsfase te overleven. De fans verwachten dat het team ook in Servië de 3 punten kan pakken en een nieuwe stap richting de volgende ronde kan zetten.

Kan Tottenham opnieuw uithalen tegen Belgrado? Zet in op ‘Tottenham staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.30.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Belgrado 2-1 Topolski

Liverpool 2-1 Tottenham

Laatste ontmoetingen:

Tottenham 5-0 Belgrado

Toon andere wedopties

X