Bayern München - Borussia Dortmund (Supercup)
Bayern Munich-Olympiakos (Champions League)

Bayern München – Olympiakos Piraeus: pakt Bayern 6 op 6 tegen de Grieken?

Odds op: 01/11/2019

Stadion: Allianz Arena

Datum en uur: 06/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep B neemt Bayern het thuis op tegen Olympiakos Piraeus. Olympiakos pakte 1 op 9 en staat op de laatste plaats. Bayern München staat alleen aan de leiding met 9 op 9.

Wed op Bayern München – Olympiakos Piraeus. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Zet in op Bayern, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.13.

In de Bundesliga staat Bayern op een voorlopige tweede plaats, met 1 puntje minder dan leider Mönchengladbach. In de Champions League pakte Die Rekordmeister meteen 9 op 9.

In de heenwedstrijd wonnen de Duitsers met 2-3 op het veld van Olympiakos. Bayern behoudt zo het maximum van de punten.

Die Bayern zijn duidelijk favoriet voor groepswinst en kunnen deze ambitie nog wat kracht bijzetten door thuis de volle buit te pakken tegen het lager genoteerde Olympiakos.

Kunnen de troepen van Niko Kovač 12 op 12 pakken? De laatste drie onderlinge duels werden telkens gewonnen door Bayern. Zet in op ‘Bayern wint en Olympiakos scoort niet’. Deze odd staat op 1.95.

Wed op Olympiakos Piraeus, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 17.00.

Olympiakos Piraeus werd vorig seizoen vice-kampioen in de Griekse eerste klasse en komt daarom, na het spelen van voorrondes, in de groepsfase van de Champions League terecht.

In 2018/19 speelden de Grieken nog Europa League-voetbal. Het team werd toen in de 1/32ste finales uitgeschakeld door Dynamo Kiev.

Olympiakos kon nog geen enkele keer winnen op deze editie van het Kampioenenbal. Het team speelde thuis wel gelijk tegen Tottenham (2-2). De derde plaats pakken lijkt het hoogst haalbare te zijn voor de Grieken.

Kan Olympiakos stunten door Bayern van de overwinning te houden? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Olympiakos of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 5.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Bochum 1-2 Bayern

Olympiakos 2-0 AEK

Laatste ontmoetingen:

Olympiakos 2-3 Bayern

Bayern 4-0 Olympiakos

Olympiakos 0-3 Bayern

Toon andere wedopties

X