Partizan Belgrado - Manchester Utd (EL)
Partizan Belgrado - Manchester Utd (EL)

Manchester Utd – Partizan Belgrado: blijft United aan de leiding in Groep L?

Odds op: 03/11/2019

Stadion: Old Trafford

Datum en uur: 07/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. Manchester Utd neemt het thuis op tegen Partizan Belgrado. United staat aan de leiding met 7 punten en Partizan is derde met 4 punten.

Wed op Manchester Utd – Partizan Belgrado. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man United.

Zet in op Manchester Utd, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.40.

Vorig seizoen raakte Manchester United tot in de kwartfinales van de Champions League. Het team werd toen uitgeschakeld door Barcelona.

Dit seizoen spelen de Engelsen “maar” Europa League-voetbal. Het team is favoriet voor groepswinst en één van de favorieten voor eindwinst. United won op de eerste speeldag van Astana (1-0) en speelde daarna gelijk op het veld van AZ (0-0). In de heenwedstrijd in Kroatië eindigde de wedstrijd op 0-1 in het voordeel van de Red Devils.

United kon nog maar twee keer scoren maar kreeg wel nog geen enkel tegendoelpunt binnen. Zet in op ‘Man United wint en Partizan scoort niet’. Deze odd staat op 2.00.

Wed op Partizan, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.75.

Vorig jaar raakte Partizan niet tot in de groepsfase van de Europa League. Het team werd in de play-offs uitgeschakeld door Besiktas.

Dit seizoen loopt het een stuk beter voor de Serviërs. Partizan Belgrado staat op de derde plaats in Groep L. Belgrado speelde thuis gelijk tegen AZ (2-2) en won op het veld van Astana (1-2), goed voor 4 punten.

Partizan heeft slechts 1 puntje minder dan AZ, de derde plaats is dus nog steeds mogelijk. Een gelijkspel op het veld van United zou op het einde van de rit een groot verschil kunnen maken.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Partizan of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Bournemouth 1-0 Man United

Partizan 4-0 Vojvodina

Laatste ontmoetingen:

Partizan 0-1 Man United

Toon andere wedopties

X