Oostende - Sint-Truiden (Jupiler Pro League)
Leganes - Atlético Madrid: een tweede competitieoverwinning voor Atlético?

Leganes – Atlético Madrid: een tweede competitieoverwinning voor Atlético?

Odds op: 21/08/2019

Stadion: Municipal de Butarque

Datum en uur: 25/08/2019 – 19:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 2de speeldag in La Liga. Leganes neemt het thuis op tegen Atlético Madrid. Atlético won zijn 1ste wedstrijd, Leganes heeft nog steeds 0 punten.

De noteringen van Leganes – Atlético Madrid zijn duidelijk ten voordele van Atlético.

Kies voor een verrassing van Leganes

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.25.

Leganes mag tevreden terugkijken op vorig seizoen. Het team pakte 45 punten, goed voor een 13de plaats. De club speelt nog maar voor het 4de seizoen in La Liga en met 45 punten konden de troepen van Mauricio Pellegrino zich uiteindelijk makkelijk van het behoud verzekeren. De 2 seizoenen daarvoor werd Leganes telkens 17de.

Los Pepineros verterkten zich deze zomer met een nieuwe spits, Martin Braithwaite, die werd overgenomen van Middlesbrough. De club hoopt zich zo opnieuw ergens in de middenmoot te kunnen nestelen.

Kan Leganes verrassen op de 2de speeldag? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Leganes of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.95.

Wed op Atlético, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.80.

Atlético Madrid deed het vorig seizoen uitstekend. Het team werd vice-kampioen in de Primera Division achter Barcelona en vóór eeuwige rivaal Real Madrid. Atlético is voorlopig ook de club die het meeste betaalde voor een speler: de club kocht João Félix van Benfica voor maar liefst 126 miljoen euro.

Los Colchoneros wonnen alvast hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen, Félix en zijn ploegmaats wonnen met 1-0 van Getafe. Álvaro Morata maakte het enige doelpunt van de wedstrijd in de 23ste minuut, Atlético won zo met het kleinste verschil.

Kan Atlético ook de 2de wedstrijd tot een goed einde brengen? Zet in op ‘Atlético Madrid wint en Leganes scoort niet’. Deze odd staat op 2.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leganes 0-1 Osasuna

Atlético Madrid 1-0 Getafe

Laatste ontmoetingen:

Atlético Madrid 1-0 Leganes

Leganes 1-1 Atlético Madrid

Atlético Madrid 4-0 Leganes

Leganes 0-0 Atlético Madrid

Toon andere wedopties

X