Loting Champions League
Arsenal-Chelsea (Premier League)

FC Köln – Borussia Dortmund: een tweede overwinning voor Dortmund?

Odds op: 19/08/2019

Stadion: RheinEnergieStadion

Datum en uur: 23/08/2019 – 20:30

TV: Telenet

De 2de speeldag in de Bundesliga, 1. FC Köln neemt het thuis op tegen Borussia Dortmund. Köln verloor de eerste competitiewedstrijd thuis van Wolfsburg met 2-1 en Dortmund won thuis met 5-1 van Augsburg.

Wed op FC Köln – Borussia Dortmund. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Dortmund.

Wed op Köln, de thuisploeg

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 6.50.

FC Köln werd vorig seizoen kampioen in de Duitse 2de klasse nadat het in 2018 uit de Bundesliga was gedegradeerd. Het team slaagde er zo in om na 1 jaar meteen terug naar de Bundesliga te promoveren. Ook dit seizoen is zich verzekeren van het behoud de prioriteit.

Die Geißböcke verrassten deze zomer door Sebastiaan Bornauw voor 6 miljoen over te nemen van Anderlecht. Zeker omdat hij in het centrum van de Brusselse verdediging geen al te zekere indruk naliet. De Belgische jeugdinternational moet samen met nieuwkomers Ellyes Skhiri en Birger Verstraete (AA Gent) zekerheid inbouwen in de centrale as van het team.

Kan Köln thuis verrassen tegen Dortmund? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Köln of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.80.

Zet in op de favoriet, Dortmund

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.42.

Borussia Dortmund stond vorig seizoen lange tijd aan de leiding in de Bundesliga en de fans droomden van een eerste titel sinds 2010/11. Bayern zette echter een hele knappe reeks neer op het einde van het seizoen en kon de titel alsnog van Dortmund afsnoepen.

Die Schwarzgelben begonnen alvast schitterend aan het seizoen. Het team won met 5-1 van Augsburg op de 1ste speeldag. Ook Rode Duivel Axel Witsel was goed voor een assist. Die Borussen staan zo meteen aan de leiding in de Bundesliga.

Kan Dortmund ook op de 2de speeldag imponeren? Zet in op ‘Dortmund staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Wolfsburg 2-1 Köln

Dortmund 5-1 Augsburg

Laatste ontmoetingen:

Köln 2-3 Dortmund

Dortmund 5-0 Köln

Dortmund 0-0 Köln

Köln 1-1 Dortmund

Toon andere wedopties

X