Bournemouth - Manchester City (Premier League)
Bournemouth - Manchester City (Premier League)

Bournemouth – Man City: kan City terug aansluiten met een overwinning?

Odds op: 26/02/2019

Stadion: Dean Court

Datum en uur: 25/08/2019 – 15:00

TV: Telenet

De 3de speeldag in de Premier League. Man City gaat op bezoek bij Bournemouth. Beide teams pakten 4 op 6 in de competitie.

De noteringen van Bournemouth – Manchester City zijn duidelijk ten voordele van Manchester City.

Wed op Bournemouth, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 13.50.

Bournemouth deed het behoorlijk in 2018/19. Het team pakte 45 punten en kon zich uiteindelijk vrij makkelijk van het behoud verzekeren. De troepen van Eddie Howe komen daarom voor het 5de seizoen op rij uit in de Premier League.

Ook dit seizoen is zich verzekeren van het behoud het hoofddoel voor Bournemouth. De Cherries hebben zich daarom tijdens de zomer odnermeer versterkt met Arnaut Danjuma (Club Brugge) en Philip Billing (Huddersfield) om aanvallend beter gewapend te zijn dan vorig seizoen.

Kan Bournemouth stunten thuis tegen Man City? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Bournemouth of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 4.50.

Zet in op Man City, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.20.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit in 2018/19. City is namelijk het eerste team dat de Engelse treble (de landstitel, de FA Cup en de League Cup) kon pakken. Alleen de Champions League ontbreekt nog in de prijzenkast van de Cititzens.

Man City is dé titelfavoriet en Kevin de Bruyne moet dit seizoen opnieuw de draaischijf worden op het middenveld. De Citizens haalden ook Rodri (Atlético Madrid) binnen om achter de Bruyne als verdedigende middenvelder steun te bieden aan het middenveld.

Kan City de 3 punten pakken op het veld van Bournemouth? Zet in op ‘Man City wint en beide teams scoren’. De odds voor deze voorspelling staan op 2.40.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Aston Villa 1-2 Bournemouth

Man City 2-2 Tottenham

Laatste ontmoetingen:

Bournemouth 0-1 Man City

Man City 3-1 Bournemouth

Man City 4-0 Bournemouth

Bournemouth 1-2 Man City

Toon andere wedopties

X