Real Madrid - Sevilla (La Liga)
Anderlecht - Royal Antwerp (Jupiler Pro League)

Atletico Madrid – Valencia: Atletico is favoriet in eigen huis

Odds op: 12/10/2019

Stadion: Wanda Metropolitano

Datum en uur: 19/10/2019 – 15:00

TV: Proximus TV / Telenet

9de speeldag in La Liga. Valencia gaat op bezoek bij Atletico Madrid. Atletico staat op de 3de plaats met 15 punten en Valencia staat samen met Atletico Bilbao op een gedeelde 7de plaats met 12 punten.

Wed op Atletico Madrid-Valencia. De noteringen zijn in het voordeel van Atletico Madrid.

Wed op een thuisoverwinning van Atletico

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.72.

Atletico Madrid deed het vorig seizoen uitstekend. Het team werd vice-kampioen in de Primera Division achter Barcelona en vóór eeuwige rivaal Real Madrid. Dit seizoen staan Los Colchoneros op een voorlopige 3de plaats achter Real Madrid en Barcelona. Griezmann en zijn ploeggenoten wonnen 4 keer, speelden 3 keer gelijk en verloren slecht 1 keer.

Als de troepen van Diego Simeone thuis kunnen winnen van Valencia, dan blijft het team sowieso in de top-3 staan en kan het zelfs op gelijke hoogte komen met leider Real Madrid.

Het vorig onderling duel eindigde op 3-2 in het voordeel van Atletico. Zet daarom in op ‘Atletico wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.80.

Zet in op Valencia

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.75.

Valencia werd vorig seizoen 4de in de Primera Division en mag zo de groepsfase van de Champions League spelen. Dit seizoen doen de Valencianen het een stuk minder. Het team kon nog maar 3 van zijn 8 wedstrijden winnen. ‎Los Ches speelden daarnaast 3 keer gelijk en verloren 2 keer.

Valencia is in de competitie ondertussen wel al 4 wedstrijden ongeslagen. De laatste keer dat het team verloor was op het veld van Barcelona, het werd toen 5-2.

Kan Valencia zijn ongeslagen reeks verderzetten? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Valencia of een gelijkspel. Deze odd staat op 2.05.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Valladolid 0-0 Atletico

Valencia 2-1 Alaves

Laatste ontmoetingen:

Atletico 3-2 Valencia

Valencia 1-1 Atletico Madrid

Atletico Madrid 1-0 Valencia

Valencia 0-0 Atletico Madrid

Toon andere wedopties

X