Chelsea-Leicester (Premier League)
Chelsea-Leicester (Premier League)

RCD Mallorca – Real Madrid: blijft Real Madrid aan de leiding in La Liga?

Odds op: 12/10/2019

Stadion: Iberostar

Datum en uur: 19/10/2019 – 20:00

TV: Telenet – Proximus TV

De 9de speeldag in La Liga. Real Madrid gaat op bezoek bij Mallorca. Real staat aan de leiding met 15 punten en Mallorca staat op de 18de plaats met 7 punten.

Wed op Mallorca – Real Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real.

Wed op Mallorca, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.75.

Mallorca werd vorig seizoen 5de in de Spaanse tweede klasse en komt dit seizoen na het spelen van de playoffs uit in de Primera Division. Los Bermellones kwamen het seizoen daarvoor zelfs nog uit in de 3de divisie.

Mallorca heeft slechts één doelstelling dit seizoen: de degradatie vermijden. Voorlopig staan de troepen van Vicente Moreno echter op een 18de plaats, een degradatieplaats. De eilandclub won wel zijn laatste wedstrijd op het veld van Alaves (2-0) en heeft zo nog maar 1 puntje minder dan Alaves.

Een puntje pakken thuis tegen Real zou een heuse prestatie zijn voor Mallorca. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Mallorca of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.75.

Zet in op Real Madrid, de leider in La Liga

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.42.

Real Madrid krijgt veel kritiek sinds het begin van het nieuw seizoen, maar het team staat na 8 speeldagen wel alleen aan de leiding in de Primera Division. Real heeft 18 punten, 2 meer dan Barcelona en 3 meer dan stadsgenoot Atletico Madrid.

Real Madrid speelde “maar” gelijk in de Champions League thuis tegen Club Brugge en heeft daarom iets recht te zetten voor de fans. In de vorige twee onderlinge duels scoorde Real telkens 5 doelpunten en Los Blancos hopen opnieuw zwaar uit te halen tegen de promovendus.

Kan Thibaut Courtois voor de tweede keer een clean sheat pakken dit seizoen? Zet in op ‘Real wint en Mallorca scoort niet’. Deze odd staat op 2.55.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Mallorca 2-0 Espanyol

Real Madrid 4-2 Granada

Laatste ontmoetingen:

Real Madrid 5-2 Mallorca

Mallorca 0-5 Real Madrid

Real Madrid 4-1 Mallorca

Mallorca 1-2 Real Madrid

Toon andere wedopties

X