Moto GP van Thailand: kan Márquez een tweede keer winnen in Thailand?

Odds op: 02/10/2019

Circuit: Buriram International Circuit

Datum en uur: 06/10/2019 – 05:00

TV: EUROSPORT1

De vijftiende race van het Moto GP-wereldkampioenschap. De noteringen voor de Moto GP van Thailand zijn duidelijk in het voordeel van Márquez.

Márquez is dé favoriet

Marc Márquez van Repsol Honda heeft een comfortabele voorsprong van 98 punten op Andrea Dovizioso van Mission Winnow Ducati. Ook in Thailand is de Spanjaard opnieuw favoriet. De 26-jarige racer eindigde acht keer op de eerste plaats en vijf keer op de tweede plaats dit jaar. De race in Thailand wordt nog maar voor de tweede keer ooit georganiseerd. Vorig jaar won Marc Márquez en hij is dus de enige winnaar.

De notering voor een overwinning van Márquez staat op 1.75.

Dovizioso en Vinales zijn de outsiders

Dovizioso staat nog steeds op de tweede plaats in het klassement. De Italiaan wist in totaal 202 punten te pakken. In Aragon werd hij tweede, waardoor hij Márquez nog een klein beetje meer moet laten uitlopen. Er volgen nog vijf races en de 33-jarige wil minstens tweede worden op het einde van het seizoen. De Italiaan heeft 46 punten meer dan derde in de stand Rins en lijkt hier voorlopig in te slagen.

De notering voor een overwinning van Dovizioso staat op 4.33.

Maverick Vinales werd vierde in Aragón. In San Marino, de race daarvoor, werd de Spanjaard derde na Márquez en Quartararo. De Spanjaard heeft echter niet zijn beste seizoen en crashte al drie keer in 2019. De 24-jarige racer is zo ondertussen weggezakt naar de vijfde plaats in de rangschikking. Vinales heeft echter maar 9 punten minder dan derde in de stand en landgenoot Rins. Een podiumplaats op het einde van het seizoen is dus nog steeds mogelijk.

De notering voor een overwinning van Vinales staat op 8.50.