Manchester City - Wolverhampton: een makkelijke overwinning voor de Citizens?
Manchester City - Wolverhampton: een makkelijke overwinning voor de Citizens?

Manchester City – Wolverhampton: een makkelijke overwinning voor de Citizens?

Odds op: 10/02/2019

Stadion: Etihad Stadium

Datum en uur: 06/10/2019 – 14:00

TV: Telenet

De achtste speeldag in de Premier League. Man City neemt het thuis op tegen Wolverhampton. City staat op de tweede plaats met 16 punten. Wolverhampton heeft 7 punten en staat op een gedeelde dertiende plaats.

De noteringen van Man City – Wolverhampton zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Wed op Man City, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisclub staat op 1.12.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit vorig seizoen en werd voor de tweede keer op rij kampioen. Het nieuw seizoen is echter iets minder gestart. De Citizens moeten achtervolgen op Liverpool en hebben nu al 5 punten minder dan de leider.

Na het verlies op het veld van Norwich (3-2) won Man City wel zijn vijf laatste wedstrijden (alle competities samen) en de troepen van Guardiola willen er thuis tegen Wolverhampton een zesde overwinning bijdoen.

Kan Man City uithalen thuis tegen Wolverhampton? Wed op ‘Man City leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.48.

Voorspel een overwinning van Wolverhampton

De odd voor een overwinning van de bezoekers staat op 21.00.

Wolverhampton werd vorig seizoen zevende in de Premier League en mag zo Europees voetbal spelen dit seizoen. Het is de eerste keer sinds de jaren ’80 dat de Wolves erbij zijn op het Europees toneel. De Wolves doen het in het nieuw seizoen echter een stuk minder. Het team staat maar op de dertiende plaats.

Rode Duivel Leander Dendoncker en zijn ploegmaats konden nog maar één keer winnen dit seizoen, op de vorige speeldag tegen Watford (2-0). Het team speelde daarnaast vier keer gelijk en verloor twee keer.

De Wolves speelden al vier keer gelijk dit seizoen. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Wolverhampton of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 6.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Man City 2-0 Dinamo Zagreb

Wolverhampton 2-0 Watford

Laatste ontmoetingen :

Wolverhampton 3-2 Man City

Man City 3-0 Wolverhampton

Wolverhampton 1-1 Man City

Man City 4-1 Wolverhampton (na strafschoppen)

Toon andere wedopties

X