Real Madrid-Barcelona (La Liga)
De mooiste voetbalbromances

Odds Moto GP van Maleisië: kan Márquez net als vorig jaar winnen?

Odds op: 29/10/2019

Circuit: Sepang International Circuit

Datum en uur: 03/11/2019 – 07:00

TV: EUROSPORT1

De 18de race van het Moto GP-wereldkampioenschap. De noteringen voor de Moto GP van Maleisië zijn duidelijk in het voordeel van Márquez.

Márquez is dé favoriet

Marc Márquez van Repsol Honda heeft een comfortabele voorsprong van 125 punten op Andrea Dovizioso van Mission Winnow Ducati. Ook in Maleisië is de Spanjaard opnieuw favoriet. De 26-jarige racer eindigde maar liefst 11 keer op de eerste plaats en vijf keer op de tweede plaats dit jaar. Op het Sepang International Circuit won Marc Márquez al twee keer, in 2014 en 2018. Kan de Spanjaard voor een derde keer winnen in Maleisië?

De notering voor een overwinning van Márquez staat op 1.85.

Viñales, Quartararo en Dovizioso zijn de outsiders

Maverick Viñales werd derde in Thailand en in San Marino. In Japan viel de racer buiten de top-3. Hij pakte uiteindelijk de 4de plaats. In Australië crashte de Spanjaard in de laatste ronde. Viñales heeft niet zijn beste seizoen en crashte al vier keer in 2019. De 24-jarige staat wel nog steeds op de vierde plaats met 7 punten minder dan Rins. Een podiumplaats op het einde van het seizoen is dus nog steeds mogelijk.

De notering voor een overwinning van Vinales staat op 4.50.

Quartararo werd tweede in Japan en is zo wat opgeklommen in de stand. De 20-jarige racer deed het uitstekend en pakte zijn tweede zilveren medaille op rij. In Australië crashte hij tegen Viñales en pakte hij dus 0 punten. De Fransman behoudt wel de zesde plaats in de rangschikking maar moet enkele sterke prestaties gaan neerzetten als hij alsnog in de top-3 wil eindigen. Quartararo heeft slechts 20 punten minder dan Rins en alles is dus nog mogelijk.

De notering voor een overwinning van Quartararo staat op 6.00.

Dovizioso staat nog steeds op de tweede plaats in het klassement. De Italiaan wist in totaal 240 punten te verzamelen. In Australië werd hij pas zevende, waardoor hij Márquez nog wat meer moet laten uitlopen. Er volgen nog twee races en de 33-jarige coureur heeft niets meer te winnen of te verliezen in het eindklassement en is zeker van de zilveren medaille. Kan de Italiaan het seizoen afsluiten met twee puike prestaties?

De notering voor een overwinning van Dovizioso staat op 6.00.

Overzicht van de uitslagen

2018 – Marc Márquez (Honda)

2017 – Andrea Dovizioso (Ducati)

2016 – Andrea Dovizioso (Ducati)

2015 – Dani Pedrosa (Honda)

2014 – Marc Márquez (Honda)

2013 – Dani Pedrosa (Honda)

2012 – Dani Pedrosa (Honda)

2011 – /

Toon andere wedopties

X