Basaksehir - Antwerp: de Turken willen thuis al het verschil maken
Basaksehir - Antwerp: de Turken willen thuis al het verschil maken

Basaksehir – Antwerp: de Turken willen thuis al het verschil maken

Odds op: 12/08/2022

De heenwedstrijd van de play-offs van de Conference League. Basaksehir neemt het thuis op tegen Royal Antwerp FC.

Wedden op Basaksehir – Antwerp FC. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Basaksehir heeft enkele oude bekenden in het team

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.10.

Istanbul Basaksehir eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de Turkse Süper Lig en mag daarom aantreden in de voorrondes van de Conference League. In de tweede voorronde schakelden de Turken Maccabi Netanya uit Israël uit en in de derde voorronde ging Breiðablik uit IJsland makkelijk voor de bijl. Met Antwerp krijgt het favoriete team van Erdoğan de eerste sterkere tegenstander voorgeschoteld.

In het team van Basaksehir vinden we enkele oude bekenden terug, zoals Mesut Özil (ex-Real Madrid) en ook drie voormalige Anderlecht-spelers: Stefano Okaka, Nacer Chadli en Lucas Biglia. The Grey Owls hebben dus duidelijk kwaliteit in de groep en willen thuis al het verschil maken tegen Antwerp. Zet in op ‘Basaksehir / Basaksehir’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Antwerp wil de groepsfase bereiken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Ook Royal Antwerp eindigde vorig seizoen op de vierde plaats, maar dan in de Jupiler Pro League. De Antwerpenaren mochten daarom, net als de tegenstander van donderdag, hun Europese campagne starten in de tweede voorronde van de Conference League. In de tweede voorrondes schakelden de troepen van Mark van Bommel na enige moeite Drita uit Kosovo uit en in de derde voorronde werd twee keer makkelijk gewonnen van Lillestrøm uit Noorwegen.

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens investeerde deze zomer heel wat geld in het team en The Great Old heeft daarom de doelstelling om de groepsfase van de Conference League te bereiken. Radja Nainggolan en co willen in Turkije een goed resultaat afdwingen om in eigen stadion de kwalificatie veilig te stellen.

Zet in op ‘X of Antwerp’ en win 1.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X