F1 circuits
Ferrari Formule 1 auto

Schotland – België: een zesde overwinning op rij voor de Belgen?

Odds op: 07/09/2019

Stadion: Hampden Park

Datum en uur: 09/09/2019 – 20:45

TV: VTM

De zesde speeldag van de voorrondes van het EK 2020 in Groep I. België staat alleen aan de leiding met 15 punten en Schotland is vierde met 6 punten.

Wed op Schotland – België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van België.

Kies voor een verrassing van Schotland

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.50.

Schotland verloor de eerste wedstrijd verrassend op het veld van Kazachstan (3-0), wat tot het ontslag van de Schotse bondscoach leidde. Schotland herpakte zich en won op het veld van San Marino (0-2) en thuis tegen Cyprus (2-1). De Schotten verloren hierna wel de laatste twee wedstrijden tegen België (3-0) en Rusland (1-2).

Schotland wil zich graag nog eens plaatsen voor een groet toernooi maar lijkt hier in 2020 opnieuw niet in te gaan slagen. De laatste keer dat Schotland zich kon kwalificeren voor het EK dateert ondertussen van 1996.

Een puntje pakken thuis tegen de Belgen zou als een overwinning worden gevierd. Wed op een gelijkspel en win 2.75 keer jouw inzet terug.

Wed op België, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.45.

België begon met een perfect rapport aan de kwalificatiecampagne. De Belgen wonnen al hun kwalificatiewedstrijden. Het team van Martinez stelde op de laatste speeldag teleur tegen het kleine San Marino, maar uiteindelijk keerden de Rode Duivels wel met de drie punten terug uit het zuiden van Europa.

Op de FIFA World Ranking staat België op de eerste plaats. Schotland staat slechts op de 48ste plaats. De Rode Duivels zijn het daarom aan hun status verplicht om een zesde overwinning op rij te boeken. De Belgen zullen normaal gezien starten met hun type-elftal en willen met 18 op 18 aan de campagne beginnen.

Zet in op ‘België staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Schotland 1-2 Rusland

San Marino 0-4 België

Laatste ontmoetingen:

België 3-0 Schotland

Schotland 0-4 België

Schotland 0-2 België

België 2-0 Schotland

Toon andere wedopties

X