Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

België – Frankrijk: de Fransen zijn favoriet om naar de finale te gaan

Odds op: 01/10/2021

Stadion: Juventus Stadium

Datum en uur: 07/10/2021 – 20:45

TV: VTM2

De Final Four van de Nations League. België neemt het op tegen Frankrijk.

Wedden op België – Frankrijk. De Fransen zijn favoriet om de wedstrijd te winnen.

België wil een prijs pakken

De odd voor een overwinning van België staat op 3.00.

België pakte de groepswinst in een groep met Denemarken, Engeland en IJsland. De Belgen wonnen 5 van hun 6 wedstrijden, alleen op het veld van Engeland werd er met 2-1 verloren. Op de laatste speeldag wonnen de Rode Duivels in Leuven met 4-2 van Denemarken, maar toen was de groepswinst al een feit. Op de vorige editie kon België zich niet plaatsen voor de Final Four na een verrassende 5-2 nederlaag in Zwitserland.

België verloor in de kwartfinales van het EK van latere winnaar Italië en wil met de Nations League zijn eerste prijs ooit winnen. Kan de Gouden Generatie een plek in de finale afdwingen? Zet in op ‘België wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 6.25.

De Fransen zijn favoriet in Turijn

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 2.25.

De Fransen wonnen hun groep met 3 punten voorsprong op Portugal en 13 op Kroatië en Zweden. Op de laatste speeldag wonnen de Fransen met 4-2 thuis tegen Zweden en verzekerde het team zich van groepswinst. Ook Les Blues konden zich vorig jaar niet plaatsen voor de Final Four, het team eindigde toen met evenveel punten als Nederland maar door een beter doelsaldo mochten onze noorderburen naar de halve finales.

De Fransen werden op het EK van deze zomer al in de 1/8ste finales uitgeschakeld door Zwitserland en hebben daarom iets recht te zetten bij de Franse fans. Kan Frankrijk zijn favorietenrol waarmaken? Zet in op ‘Frankrijk wint en België scoort niet’. Deze odd staat op 3.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

België 4-2 Denemarken

Frankrijk 4-2 Zweden

Laatste ontmoetingen:

Frankrijk 1-0 België

Frankrijk 3-4 België

België 0-0 Frankrijk

Frankrijk 0-0 België

Nations League vorige winnaars

2019: Portugal

Toon andere wedopties

X