België - Italië: welk team heeft het meeste motivatie in de kleine finale?

België – Italië: welk team heeft het meeste motivatie in de kleine finale?

Odds op: 08/10/2021

Stadion: Juventus Stadium

Datum en uur: 10/10/2021 – 15:00

TV: VTM

De Final Four van de Nations League. België neemt het in de kleine finale op tegen Italië.

Wedden op België – Italië. De Italianen zijn favoriet om de wedstrijd te winnen.

Italië verloor voor de eerste keer sinds 2018

De odd voor een overwinning van Italië staat op 2.10.

Italië verloor op woensdag met 1-2 van Spanje. Voor Italië is het de eerste nederlaag in 28 wedstrijden. De laatste keer dat La Squadra een nederlaag opliep dateert van 2018, toen het team verloor toen van Portugal. Spanje nam zo revanche voor de verloren halve finale op het Europees kampioenschap. Pellegrini scoorde in minuut 83 de aansluitingstreffer en maakt er zo nog een spannend slot van de wedstrijd van maar het is Spanje dat naar de finale mag.

In eigen huis tegen België zijn de Italianen favoriet. Zet in op ‘Italië / Italië’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Frankrijk bezorgde België een nieuwe trauma

De odd voor een overwinning van België staat op 3.30.

Frankrijk bezorgde België een nieuwe trauma na een 2-3 nederlaag in de tweede halve finale van de Nations League. Na één speelhelft spelen en een 2-0 voorsprong leken de Rode Duivels op weg naar de finale maar na een zwakke tweede helft en 3 tegendoelpunten moet het team genoegen nemen met de kleine finale tegen Italië. Tegen Italië kunnen de troepen van Roberto Martinez wraak nemen voor de verloren kwartfinale op het EK.

De vraag is of de Belgen genoeg motivatie zullen vinden voor deze wedstrijd en of een A-team aan de aftrap zal worden gebracht. Kan België de bronzen medaille pakken? Zet in op ‘1-3’ en win 26.00 keer je inzet terug.