Borussia Dortmund-Paris Saint-Germain (CL)
CFR Cluj - Sevilla (EL)

Ajax – Benfica: Ajax wil het thuis afmaken

[jsEntainMatchDetails match_id=”274092″]

Odds op: 09/03/2022

De 1/8e finales van de Champions League. Ajax neemt het thuis op tegen Benfica.

Wedden op Ajax – Benfica. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Ajax pakte 18 op 18 in de groepsfase

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.42.

Ajax Amsterdam won in een groep met Sporting Lissabon, Dortmund en Besiktas alle wedstrijden en behaalde zo 18 op 18. Het team scoorde 20 doelpunten en kreeg slechts 5 tegendoelpunten binnen. In de Nederlandse competitie staan de Amsterdammers aan de leiding met 2 punten meer dan PSV. In de KNVB Cup won Ajax met 0-2 van Alkmaar en het team strijdt zo nog op alle drie de fronten.

Ajax wordt als één voor de outsiders gezien voor de eindwinst in de Champions League en is het aan zijn status verplicht om de Portugezen uit te schakelen. De heenwedstrijd eindigde op 2-2 en de Amsterdammers moeten daarom nog volop aan de bak in de terug wedstrijd.

Het team krijgt de laatste weken opnieuw meer doelpunten binnen. Zet daarom in op ‘Ajax wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.40.

Benfica schakelde Barcelona uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.00.

Benfica pakte de tweede plaats in Groep E. Bayern won zijn wedstrijden allemaal en Barcelona en Dynamo Kiev werden uitgeschakeld. De Portugezen wonnen thuis met 3-0 van Barcelona en speelde in Barcelona met 0-0 gelijk, waardoor de Spanjaarden uitgeschakeld werden. In de Portugese eerste klasse staat de club uit de hoofdstad pas op de derde plaats, met 4 punten minder dan stadsgenoot Sporting en maar liefst 10 minder dan FC Porto.

Vorig seizoen werd Benfica al in de voorronde van de Champions League uitgeschakeld en speelde het team Europa League-voetbal.

In de heenwedstrijd in Lissabon maakte Roman Jaremtsjoek de gelijkmaker in de 73e minuut in een emotionele wedstrijd voor de Oekraïner.

Kan Benfica verrassen en zich plaatsen voor de volgende ronde? Zet in op ‘Benfica stoot door’ en win 4.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”274092″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”274092″]

Toon andere wedopties

X