Atalanta-Valencia (CL)
Borussia Dortmund-Paris Saint-Germain (CL)

Man United – Atlético Madrid: Man United is favoriet om door te stoten

[jsEntainMatchDetails match_id=”274107″]

Odds op: 09/03/2022

De 1/8e finales van de Champions League. Manchester United neemt het thuis op tegen Atlético Madrid.

Wedden op Manchester United – Atlético Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Manchester United is favoriet om door te stoten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.00.

Man United kon al 3 wedstrijden op rij niet winnen, de 1-1 tegen Atlético en twee keer in de Premier League. Op de vorige speeldag werd zelfs met 4-1 verloren op het veld van Man City. Het team is zo weggezakt naar de vijfde plaats en moet nu Arsenal voor zich dulden.

In de Champions League pakten Paul Pogba en co de groepswinst in een groep met Villarreal, Atalanta en Young Boys. Het team won 3 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor één wedstrijd. Verrassend genoeg lieten de Engelsen 2 keer punten liggen tegen het kleine broertje Young Boys.

Vorig seizoen werd United pas derde in een groep met PSG en Leipzig. Het speelde na de winter Europa League-voetbal en verloor de finale, na penalty’s, van Villarreal.

United wil zo ver mogelijk raken in de Champions League en is favoriet om door te stoten naar de volgende ronde. Zet op ‘ Man United kwalificeert zich’ en win 1.42 keer je inzet terug.

Atlético is 4 wedstrijden ongeslagen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.90.

Atlético won in de competitie drie keer op rij en door het gelijkspel in de Champions League is het team nu al 4 wedstrijden ongeslagen. Door deze knappe reeks is het team van plaats 5 naar plaats 4 opgeklommen in La Liga. Het team heeft wel nog steeds 15 punten minder dan voorlopige leider Real Madrid en moet ook Barcelona en Sevilla voor zich dulden.

In de groepsfase van de Champions League konden de Spanjaarden zich maar nipt plaatsen voor de knock-outfase. Op de laatste speeldag wonnen Antoine Griezmann en zijn teamgenoten met 1-3 op het veld van FC Porto, waardoor het team over de Portugezen naar de tweede plaats sprong.

Vorig seizoen werd Atlético Madrid in de 1/8e finales uitgeschakeld door latere winnaar Chelsea.

Los Colchoneros zijn de underdog om zich te plaatsen voor de kwartfinales. Zet in op ‘Atlético Madrid kwalificeert zich’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”274107″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”274107″]

Toon andere wedopties

X