CFR Cluj - Sevilla (EL)
atletico-madrid-liverpool

Real Madrid – Paris Saint-Germain: kan Real de achterstand ophalen?

[jsEntainMatchDetails match_id=”274116″]

Odds op: 03/03/2022

De terugronde van de 1/8e finales van de Champions League. Real Madrid neemt het thuis op tegen PSG.

Wedden op Real Madrid – Paris Saint-Germain. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Real Madrid pakte de groepswinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Real Madrid zat in een groep met Inter Milaan, Sheriff Tiraspol en Sjachtar Donetsk. De Madrilenen pakten 15 op 18 en konden zich zo makkelijk plaatsen voor de 1/8e finales. Thibaut Courtois toonde ook in de Champions League aan moeilijk te kloppen zijn, het team scoorde 14 keer en kreeg slechts 3 doelpunten binnen. Alleen Bayern München kreeg ook maar 3 tegendoelpunten binnen.

Zowel Real Madrid als Paris Saint-Germain raakten vorig seizoen tot in de halve finales van de Champions League en beide teams zijn het aan hun status verplicht om de 1/8e finales te overleven.

In de heenronde van de 1/8e finale verloor Real Madrid met 1-0 op het veld van PSG. De wedstrijd leek lang op een 0-0 gelijkspel af te stevenen maar Kylian Mbappé slaagde er in de 95e minuut alsnog in tot scoren te komen. Man van de wedstrijd bij Real was Rode Duivel Thibaut Courtois, die een penalty van Messi stopte. Los Blancos konden geen enkele keer op doel besluiten en moeten in Parijs meer kansen kunnen afdwingen.

Kunnen Karim Benzema en zijn ploeggenoten thuis wel meer kansen afdwingen? Zet in op ‘Real Madrid wint en PSG scoort niet’. Deze odd staat op 4.75.

PSG wil de Champions League winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Paris Saint-Germain zat in een groep met Manchester City, Leipzig en Club Brugge. Neymar Jr. en co wonnen op de laatste speeldag van de groepsfase met 4-1 van Club Brugge en konden zich zo als tweede plaatsen voor de knock-outfase.

De Parijzenaars trokken deze zomer Lionel Messi aan met de bedoeling om eindelijk de Champions League te winnen en trainer Mauricio Pochettino is daarom verplicht om Real Madrid uit te schakelen in de 1/8e finales.

In Parijs was PSG de betere ploeg maar het team stuitte telkens op een uitstekende Thibaut Courtois. In Madrid zal Real aanvallender gaan spelen en wordt een wedstrijd met meer balans verwacht. Met een voorlinie met Neymar, Messi en Mbappé zullen de Parijzenaars niet op hun voorsprong vertrouwen maar ook in de terugronde volop voor de aanval kiezen.

Krijgen we veel doelpunten te zien? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.58 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”274116″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”274116″]

Toon andere wedopties

X