Liverpool - Benfica: de Engelsen staan met één been in de halve finales
Liverpool - Benfica: de Engelsen staan met één been in de halve finales

Liverpool – Benfica: de Engelsen staan met één been in de halve finales

[jsEntainMatchDetails match_id=”283023″]

Odds op: 09/04/2022

De terugronde van de kwartfinales van de Champions League. Liverpool neemt het thuis op tegen Benfica.

Wedden op Liverpool – SL Benfica. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Liverpool staat met één been in de halve finales

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.31.

Liverpool schakelde voor de interlandbreak Inter Milaan uit. Liverpool won in Italië met 0-2 en ondanks de 0-1 nederlaag in eigen huis konden de Engelsen alsnog doorstoten naar de kwartfinales. Vorig seizoen raakten de Reds tot in de kwartfinales, waar het werd uitgeschakeld door Real Madrid.

Door de 1-3 overwinning in Lissabon is Liverpool bijna zeker van de halve finales. The Reds hadden 65% balbezit en wonnen uiteindelijk makkelijk van de Portugezen. Door deze knappe uitzege wordt Liverpool nu, samen met Man City, gezien als de favoriet om de Champions League te winnen. Bayern Munchen is de grootste uitdager.

In de Premier League loopt het momenteel geweldig voor Rode Duivel Divock Origi en co. Liverpool won zijn laatste 5 wedstrijden allemaal zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen en staat nu zelfs op 1 puntje van voorlopige leider Manchester City. Dit weekend nemen de twee teams het tegen elkaar op.

Kan Liverpool ook makkelijk winnen in eigen stadion? Zet in op ‘Liverpool / Liverpool’ en win 1.88.

Benfica heeft een mirakel nodig

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.30.

SL Benfica schakelde in de 1/8e finales Ajax Amsterdam uit. De wedstrijd in Lissabon eindigde in een 2-2 gelijkspel en Benfica won de terugwedstrijd in Nederland als een diefje met 0-1. Ajax was dominant in beide wedstrijden maar het was toch Benfica dat kon doorstoten.

Benfica hoopte in de heenwedstrijd opnieuw voor een stunt te kunnen zorgen maar stuitte op een superieur Liverpool. Na de aansluitingstreffer van Darwin Núñez kregen de Draken opnieuw wat vertrouwen in de tweede helft, maar door de 1-3 van de Colombiaan Luis Díaz heeft Benfica een mirakel nodig om zich alsnog te plaatsen voor de halve finales van de Champions League.

In de Portugese eerste klasse staan Rode Duivel Jan Vertonghen en zijn ploeggenoten momenteel op de derde plaats. Benfica heeft 61 punten, maar liefst 15 minder dan voorlopige leider FC Porto.

Benfica zal volop voor de aanval moeten kiezen en vroeg moeten proberen te scoren om Liverpool alsnog aan het twijfelen te brengen. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.68 keer je inzet terug.

Komt Mo Salah in Liverpool wel tot scoren? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ’twee doelpunten of meer van Mo Salah’.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”283023″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”283023″]

Toon andere wedopties

X